Şimdi Ara

arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim yatı verirdim size gençler ne ugraşıyonuz.

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

benim yatı verirdim size gençler ne ugraşıyonuz.

hiç uğraşmadık sayılır her işi zevkle yaptık.

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Keşke Pet şişe ağızları aşağıya bakmasaydı yarın birgün bir gevşeme mazalla bizim mıhtar gibi olursunuz.

pet şişelerin ağzı aşağı doğru bakmasaydı sağlam şekilde bağlayamazdık ve şişeler sıkıştırılamazdı

Orijinalden alıntı: serkan0604

geçen seneden beri aklımızdaydı.hem balık tutmak hemde üstnden denize atlamak için yaptık.arkadaşımın biri denizlide okuduğu için zaman sorunumuz vardı.önce inşaatın yanından iki tahta aldık onları 1.5 tahta şeklinde iyice sağlamlaştırdık.ve sıra geldi şişeleri bulmaya.şişeleri bulmak hiçde zor olmadı yakınımızda pazar kuruluyor tabi insanımız çöpleri bıraktığı için pazarcıların olduğu yerden ve restorantın birinde şişeleri temin ettik ipler vardı zaten elimizde birkaç gün içinde bitirdik çokda güzel oldu 3 kişi rahatlıkla taşıyor ama 4. kişiyi biraz zorlar gibimize geliyor.iyi yada kötü her türlü yorumunuz bizim için önemli dh ahalisi .
    not:yaşlarımız 16 ve sadece 1.5 tl çivi parası verdik onun haricinde herşey evlerimizde vardı.
    kusura bakmayın yapım aşamasında fotoğraf çekemedik sormak istediğiniz herhangi soru öneri olursa cevaplarım...
     arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li]
     arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li]

Fotolar nerde panpita

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haber verseydiniz keşke benim yatı çöpe atacağıma size verirdim

@guitarist999 : köpürtmesi çok etkiledi bizi anlayazmasınız yani o derece :D

@wegothepower : Fotoğraflar sunucudan silinmiştir zaman aşımından dolayı isterseniz bulup atarım.

@TheRad67 : sağolun öncelikle.ne diyeyim keşke ortak birisi bulabilseydinizde uğraşsaydınız.

konu hortlamış bende cevap vereyim madem :D

@guitarist999 : köpürtmesi çok etkiledi bizi anlayazmasınız yani o derece :D

@wegothepower : Fotoğraflar sunucudan silinmiştir zaman aşımından dolayı isterseniz bulup atarım.

@TheRad67 : sağolun öncelikle.ne diyeyim keşke ortak birisi bulabilseydinizde uğraşsaydınız.

Ben istiyom merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraflar merak edenlere :D
     arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li]

• Sal duruyor mu hala merak ettim.

Fotoğraflar merak edenlere :D
     arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li] arkadaşlarla birlikte atık pet şişelerden sal yaptık [ss'li]

işsizler

DH RUOJA

• quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Sal duruyor mu hala merak ettim.

malesef maksimum 2 ay sonra pert oldu birkaç defa kullandık sahilde duruyordu kaptanların çocukları falan kullanmış bizde bıraktık öyle.

♞ Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Resimleri goremedim.

sizden bir önceki mesajda veya birkaç mesaj önce kendi mesajımda var ilk sayfadakiler görünmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan0604 kullanıcısına yanıt
    Serkan keşke üstünde balık tutarken videoya çekseydin be dostum Bu yaz bekliyoruz böyle bişey unutma

BU BİR UYARIDIR !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.