Şimdi Ara

Arkadaşlarımdan iyi oynuyorum ama 1v1 de yeniliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce bunun nedeni nedir ? Adamdan iyi oynuyorum ha oyun istatiskleri olarak birlikte girdiğimizde çok fark olmuyor birbirimize yakın oyuncularız. Ama genellikle benim yaptığım hareketler daha çok beğenilir gerek kendi takımdan gerek rakip takımdan. Ama arkadaşımla 1v1 girdiğimde alıyor beni deliye dönüyorum. En ufak bi tartışmada 1v1 yapamadığımı bildikleri için 1v1 çağırıyorlar yeniliyorum çılgına dönüyorum.
    Sizce 1v1 oyunculuğu belirler mi ? Ayrıca yenilme sebebim neden olabilir ?

• counter strikedan mı kaçmış arkadaşların
  • Nob

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1vs1 diyince ''beqle qnq madalyon kasıp gelcem ozaman atarıq '' ya da '' bi sn qnq ebedi kılıcıma +9 bascam '' dersen utanır bir daha söylemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

counter strikedan mı kaçmış arkadaşların

Baron önü gel ap olsun
  • Knıght veya Metin 2 olsaydı noobsun derdimde LoL de 1v1 ölçü değildir kardeşim
  • YOk beceremiyorlar bazen saçma sapan hareketler yapıyorlar mesela giriyor araya ben de onla birlikte girmiyorum boşa ölmüyüm diye. Yok niye kaçtın dalacaksan dal kaçacaksan kaç. Felan diye ben ona bişey diyince de anlattığın oyunlar bunlar mıydı düzgün oyna felan diyorlar. Sonra onlara oynamayı bilmediklerini söylediğimde de vs felan diyorlar.
    Ayrıca kolay bir hero oynadıklarında bile o heronun kolay olduğunu kabullenmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takma arkadaşlarını lig yüksel onlar anlar zaten senin daha iyi oynadığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: pijamaliabi

YOk beceremiyorlar bazen saçma sapan hareketler yapıyorlar mesela giriyor araya ben de onla birlikte girmiyorum boşa ölmüyüm diye. Yok niye kaçtın dalacaksan dal kaçacaksan kaç. Felan diye ben ona bişey diyince de anlattığın oyunlar bunlar mıydı düzgün oyna felan diyorlar. Sonra onlara oynamayı bilmediklerini söylediğimde de vs felan diyorlar.
    Ayrıca kolay bir hero oynadıklarında bile o heronun kolay olduğunu kabullenmiyorlar.

Biz de arkadaşlarla teke tek yapıyoruz ama zayıf olduğumuz herolarda geliştirme amaçlı ya da zevk amaçlı falan aha yendim sen noobsun zaa olayı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

YOk beceremiyorlar bazen saçma sapan hareketler yapıyorlar mesela giriyor araya ben de onla birlikte girmiyorum boşa ölmüyüm diye. Yok niye kaçtın dalacaksan dal kaçacaksan kaç. Felan diye ben ona bişey diyince de anlattığın oyunlar bunlar mıydı düzgün oyna felan diyorlar. Sonra onlara oynamayı bilmediklerini söylediğimde de vs felan diyorlar.

Biz de arkadaşlarla teke tek yapıyoruz ama zayıf olduğumuz herolarda geliştirme amaçlı ya da zevk amaçlı falan aha yendim sen noobsun zaa olayı yok

Bugün Lux vs Katarina attık zarı zoruna yendi 3.7 k para varken inhi girçek diye item almayı unutmuştum uğursuz koruluk birde dönemedim zarı zoruna yendi. Hani bir de Katarina ve lux yani Katarina bence Luxu çok rahat ezmesi gerek bir karakter ama acayip zorlandı onla övünüyor.

• lol takım oyunudur. kısaca iyi anlaşan 4 kişi bile oyunu domine eder. adc'siz oyun alırsın. yeter ki oynamayı bilsinler. 1v1 çocuklar için çıkartılmış bir şey. rpg oyunlardan gelenler için. 1v1 gireceksen olaf al kafalarına kafalarına vur.
  • quote:

arkadaş ortamında bi düzenleme yap qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

quote:

Oyun dışında aramız çok iyi sırf oyun için arkadaşlarımla mesafe koymam ama oyuna girince bi değişik oluyorlar en büyüklük amacı oluyor zevk almak için olsa.

• Benimkiler de aynı şekilde Herkes biliyor daha iyi oynadığımı ama hepsi en ufak şeyde vs gel mantığındalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tiger UV

quote:

Oyun dışında aramız çok iyi sırf oyun için arkadaşlarımla mesafe koymam ama oyuna girince bi değişik oluyorlar en büyüklük amacı oluyor zevk almak için olsa.

bendede var öyleleri

• psikolojik herhal. Benim de refleksler falan zayıflıyo 1v1 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

psikolojik herhal. Benim de refleksler falan zayıflıyo 1v1 de

Aynen hırs felan oluyor gözü dönüyor insanın.
  • 1v1de eziliyosan eziksindir qnq.Sonuçta bu oyun 1v1 oyunu, haritanın yapısına bakarsan baron önü ejder önü vsye çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 15 Şubat 2014; 0:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

1v1de eziliyosan eziksindir qnq.Sonuçta bu oyun 1v1 oyunu, haritanın yapısına bakarsan baron önü ejder önü vsye çok uygun.

Güldürdün kardeş.

Bu arada bir taktik vereyim. Şuana kadaf AP Jax alıp kaybettiğim 1v1 yok. Koruyucu Katalizör, Asırlık Sopa, Lich Boğan çıkıyorum. Ardından Zhonya, Rabadon. Minyona 2 vuruş yap. W-E-Q-AA yarı can yiyor.

• quote:

Usta yi al ve onlara patronun kim oldugunu goster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.