Şimdi Ara

Arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs ye hazırlanıyorum ama okuldaki arkadaşlarımdan ayrılmak istemiyorum hiç bir yerde bulamayacağım ortam var. Ortam dediysem sürekli eğlence muhabbet, ama ayrılmak zorundayım heralde

• Biz de böyle demiştik ama illa ayrılıyorsun kendine güveniyorsan yeni çevre oluşturursun zaten
  • up beyler üni hayatı daha mı güzel olacak dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can8063 -- 16 Aralık 2013; 22:03:42 >
  • Zamanında bende ayrılmak istemezdim.Unutulur gider o arkadaşlıklar.
  • Lisemi özledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın için arkadaşların gereksiz yeni arkadaşlar daima bulunur unutma önemli olan insanlar değil senin yanında olanlar. Sen nerede olursan ol seni hiç bırakmıyacak arkadaş edindiysen zaten problem olmaz, Ünide daha iyilerini bulursun.
  • Çok kötü oluyo olm hele mezuna kalırsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan bir omur boyu karşı cinsten birlikte olacağın doğru kişiyi bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Önemli olan bir omur boyu karşı cinsten birlikte olacağın doğru kişiyi bulmak

Önemli olan arkadaşlık hocam, samimi söylüyorum deseler ki tüm hayatını arkadaşlarınla geçireceksin kabul ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninova80

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Önemli olan bir omur boyu karşı cinsten birlikte olacağın doğru kişiyi bulmak

Önemli olan arkadaşlık hocam, samimi söylüyorum deseler ki tüm hayatını arkadaşlarınla geçireceksin kabul ederim

Yanlış düşünüyorsun, bir omur asla birlikte olamazsın. Uzun vadede düşün. Hepsi çocuk çoluğa karışacak. Hoşlanacağın birini bul ve onu asla kaçırma gel bana PM at, hayat böyle değil.

• quote:

up beyler üni hayatı daha mı güzel olacak dersiniz

Emin ol lise gibi olmayacak ama üninin tadı da bi farklı.
  • up
  • quote:

up beyler üni hayatı daha mı güzel olacak dersiniz

olmayacak

• ilkokul birdeki arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez yaş 26

• Oyle tabi. Arkadaslarina de onlarda calissin. Soyle dusun ayni sehirde felan okursaniz belki ayni evde kalirsiniz ve dostluklariniz devam eder.

Bende onlardan ayrilmak istemiyorum ama gelecegide arka plana atamiyor insan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.