Şimdi Ara

Arkadaşlarım kızlarla muhabbet etmeme hep tepkili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman bir kıza yazsam lisede olsun, üniversitede olsun ve şimdi de işte olsun arkadaşlarım "OOO Hüseyin ne ayak?" "Ne iş? Hayır mı ?" "Anlayalım" gibi anlamsız şeyler söylemeye başlıyorlar. Onlar bir kıza yazsınlar ben sesimi çıkarmıyorum. Onların yaptığı normal, benim yaptığım çok ilginç bir olaymış gibi algılanıyor. Bu hep böyle gidiyor. Lisedeki arkadaşlarımda aynıydı, üniversitedeki arkadaşlarımda aynıydı.Şimdi de arkadaşlarım bunu bana yapıyorlar. 1-2 kızla muhabbet etsek hemen bu tepkiler. Bıktım gerçekten. Artık rahatsız etmeye başladı. Şu aralar iş yerinde bir kızla iyi muhabbetimiz var. Ofise 2 dk geç kalıyorum. Hemen tepkiler " OOO Hüseyin ofisin yolunu şaşırdın galiba?" yok "Gelmene gerek yoktu." yok "Biz senin için işi hallederdik" felan filan konuşup duruyorlar. Sırf kızla 2 dk muhabbet ettiğim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 8 Haziran 2015; 23:44:37 >

• Kizlar birakmadi o yuzden gec kaldim de abi.
    Birak kiskanmaya devam etsinler.

not, her kiza yazip yani uygun kelimeyi bulamadim ama yavsayip duran biriysen ustteki dediklerimi unut. Eger oyleyse haklilar cunku, seni kirmadan toparlamaya calisiyo olabilirler. Hani her kiza yürüme bi sakin dur demenin farkli bi yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keefor K kullanıcısına yanıt
    Her kıza yavşayan biri değilim kesinlikle. Her gördüğüm kızla kolay kolay da muhabbet etmem zaten. Beni bir kızla görmenin çekememezliği mi artık yoksa kendi içerilerindeki egoyu mu tatmin etmek bilemedim. Sıkıntı sadece bende oluyor. Onlar yapınca hiç bir şey yok sorun yok. Ben yapınca "OOO"
  • Buyuk ihtimalle kiskanclik abi. Hic takma tadini cikar. Aranin bozulmasini onemsemiyorsan bos konusmayin falan diyip gecebilirsin

• Abi hatta aranin iyi oldugu kiz arkadasin varsa ona bahset bu konudan. Buyuk ihtimalle o da kiskanclik diyecektir

• Biraz pasif bir tip misin ?

Bundan dolayı olabilir. Bu adamın yanında kız ne arar gibilerinden bir düşünceye sahip olabilirler.
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım sessiz sakin bir kişiliğe sahipsiniz o yüzden böyle şeyler yapıyorlar sizden o hamleleri beklemiyorlar sanki işiniz olmaz gibi ama sizin yapmanız gereken onlar biriyle konuşurken o niyetle olmasa bile dosya alırken bile olsa aynı şeyi ona yapmak ve size yapıldığı zaman da gülüp eğlenmek onlar dalga geçtiğini düşünüyo ama siz bunu lehinize çevirebilirsiniz evet diyin kıskanma diyin idare etceniz tabi yengenizleyim diyin öyle bişey olup olmaması mühim değil siz böyle ezilmeyin yeter sadece eğlenip cevap verin zamanla alışıcakları için gitgide azalıcak bu söylemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keefor K kullanıcısına yanıt
    Kıskançlık açısından bakarsak evli barklı adamlar niye böyle yapıyorlar diye düşünüyorum.Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum.Bir şey desem tepki, göstersem hemen yanlış anlıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzeri bendede olmustu saglik meslekte hemsireligi kazaninca haliyle nerdeyse butun sinif kizdi kizlarla foto cekinince mesajlasinca mahalledeki arkadaslarda aynisini yapardi ama benim o kizlardan sevgili yapma dusuncem yoktu kardesim olarak goruyodum halada oyle goruyorum baska bi sehire nakil oldum o kizlarin fotograflarini falan begensem arkadaslar hemen mesaj atiyor hayirli olsun falan diye. Niye boyle yapiyolar anlamis degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Biraz pasif bir tip misin ?

Bundan dolayı olabilir. Bu adamın yanında kız ne arar gibilerinden bir düşünceye sahip olabilirler.

Doğru.Biraz pasif bir tipim ama bende normal bir insanım sonuçta.Bir kızla onlar takılsa ben ağzımı açıp bir kelime söylemem ama konu ben olunca millet söylüyor.Tavır koyuyorsun bu seferde ortam geriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli kişiler yapsa tamam ama lise üniversite iş...
    Gittiğiniz her yerde arkadaşalarınız aynı tavrı takınıyorsa bence sende bir sorun olabilir abi.
    Ya çok sessiz sakinsin kendi halindesin ve millette kızla işin olmaz izlenimini uyandırıyorsun bu yüzden ilginç geliyor onlara böyle yapıyorlar.
    Ya da yavşak olabilirsin sen farkında olmasan bile millet ondan böyle yapıyor olabilir.
    Belki de nerde dandik tip var arkadaş çevreni onlardan seçiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Biraz pasif bir tip misin ?

Doğru.Biraz pasif bir tipim ama bende normal bir insanım sonuçta.Bir kızla onlar takılsa ben ağzımı açıp bir kelime söylemem ama konu ben olunca millet söylüyor.Tavır koyuyorsun bu seferde ortam geriliyor.

Dostum o zaman biraz bu durgunluktan kurtulmaya bak. Biraz sohbet aç konuşmalarda fikir belirt espri yapmaya çalış arasıra kendinle dalga geç. Bunları yaptıktan sonra göreceksin arkadaşlarının sana karşı tavrı da değişecektir.

• askur kullanıcısına yanıt
    Evet sessiz sakin etliye sütlüye karışmayan biriyim. Beni anlatmışsın sanki. Deneyeceğim hocam sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.