Şimdi Ara

Arkadaslar yolumu 2 kisi cevirdi dolandirici olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce egitim seti satiyolar bunlar 2 sarisin cocuk biri rusca biliyor ama rus degilmis iste 3d egitimmis bu itunun hazirlamis oldugu yapay zeka ile egitim aliyomussun benim sesimi algiliyomus sadece baskasininkini algilamiyomus bi kutu vermek istdiler egitim seti gibi kulaklik ve cd var icide aktivite koduda var adam hemen bi sozlesme gibi bisey cikardi iste satin almak istemedigim zaman 1 hafta sonra iptal olucak diye benim aldigima dair. Dunyada 6.5 milyon kullanicisi varmis ? Varmi boyle bisey??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

İngilizce egitim seti satiyolar bunlar 2 sarisin cocuk biri rusca biliyor ama rus degilmis iste 3d egitimmis bu itunun hazirlamis oldugu yapay zeka ile egitim aliyomussun benim sesimi algiliyomus sadece baskasininkini algilamiyomus bi kutu vermek istdiler egitim seti gibi kulaklik ve cd var icide aktivite koduda var adam hemen bi sozlesme gibi bisey cikardi iste satin almak istemedigim zaman 1 hafta sonra iptal olucak diye benim aldigima dair. Dunyada 6.5 milyon kullanicisi varmis ? Varmi boyle bisey??
    Yav he he
  • Nabiyim beyler adamlar bekliyo caddede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.