Şimdi Ara

Arkadaşlar yıkıldım yardım lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim arkadaşlarım kardeşlerim ben 15 yaşındayım. annem ve babam boşandı babam başka şehirde yaşıyor ben annemle kalıyorum o lanet olası mahkeme kararı yüzünden. annem başka bir adamla evlendi. kendisi çok iyi bir adam. az önce annemden telefonunu istedim. aldım baktım bir de ne göreyim instagramda mesajlar sekmesini açık unutmuş girdim baktım arkadaşlar o an yıkıldım... bir adamla bebeğim aşkım vs. konuşmuşlar sonra annem şimdi telefonu oğluma veriyorum mesaj atma yazmış... arkadaşlar ne yapmalıyım,çok kararsızım...

• Bak bu senin müdahale edebileceğin birşey değil kardeşim. Bu olay karşısında sadece kendi konumunu değiştirtebilirsin o da babanın yanına giderek.. Babanla aranız nasıl?

Annenin tavirlarini görmezden gelmen lazım, yoksa içinden çıkamazsın.. Dedigim gibi senin şu aşamada müdahale edebileceğin şeyler değil bunlar..

Hayatta insanın karşısına değiştiremeyeceği şeyler çıkar.. Eğer onları kaldiramiyor san etraflarindan dolaşmayi denemelisin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan öz annesini atsa atamaz, satsa satamaz. Durumun çok zor. Bir şekilde babanın yanına taşınıp durumu ona anlatman yeterli olur. En azından babanda kalırsın, göz görmeyince gönül katlanır.
  • Yalnız değilsin. Senin yaşadığın durumu daha önce bende yaşadım, hem de daha kötüsünü.

Babana sakın ama sakın söyleme.Çok kötü şeylere sebep olabilirsin. Baban cezaevine, annen mezara kadar gidebilir.Açık ve net yazdım.Olabilecek /gerçekleşebilecek şeyleri yazdım.

Annene artık eskisi kadar güvenemezsin. Bunu aklının bir köşesine sok. Bu hayata yalnız geldik, yalnız gidicez. Kimseye ihtiyacın yok. Yine konuş et annenle ama pek takmamaya çalış, bozuntuya verme.

Ve son diyeceğim de şudur. Bu hayatta Allah'a/Tanrı'ya bile güvenme. Kimseye güvenme. Seni kötü etkilemek istemem ama gerçekler bunlar. Kimseyi takma, hayallerinin peşinden git. O ailende bulamadığın sevgiyi,ilgiyi bir kızdan bekleme. Senden ayrılırsa veya baska bir şekilde arkandan iş çevirirse daha kötü olursun.Kimseyi hayatının merkezi yapma,kimseden birşey bekleme. Diyeceklerim bu kadar.

• Sen kimseyi aldatmadın, kandırmadın ve ihanet etmedin. Bu tip konularda bencil olman lazım bence, üzülmesi ve düşünmesi gereken kişi sen değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Yalnız değilsin. Senin yaşadığın durumu daha önce bende yaşadım, hem de daha kötüsünü.

Babana sakın ama sakın söyleme.Çok kötü şeylere sebep olabilirsin. Baban cezaevine, annen mezara kadar gidebilir.Açık ve net yazdım.Olabilecek /gerçekleşebilecek şeyleri yazdım.

Annene artık eskisi kadar güvenemezsin. Bunu aklının bir köşesine sok. Bu hayata yalnız geldik, yalnız gidicez. Kimseye ihtiyacın yok. Yine konuş et annenle ama pek takmamaya çalış, bozuntuya verme.

Ve son diyeceğim de şudur. Bu hayatta Allah'a/Tanrı'ya bile güvenme. Kimseye güvenme. Seni kötü etkilemek istemem ama gerçekler bunlar. Kimseyi takma, hayallerinin peşinden git. O ailende bulamadığın sevgiyi,ilgiyi bir kızdan bekleme. Senden ayrılırsa veya baska bir şekilde arkandan iş çevirirse daha kötü olursun.Kimseyi hayatının merkezi yapma,kimseden birşey bekleme. Diyeceklerim bu kadar.

Bu dedikerini bana demişsin diye farz ediyorum ve ders aliyorum. Çok sagol...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.