Şimdi Ara

Arkadaşlar yeni bloguma hepinizi bekliyorum:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır birçok kitap okudum en az sizler kadar ve artık blog acmaya karar verdim.

Her türden kitap okurum, gerek tarihi, siyasi, toplumsal, akademik,bilimsel, teknolojik, edebi, felsefi,sosyolojik, psikolojik,mizahi, fantastik, bilimkurgu, sanat, muzik her turde kitaplarim mevcut ve bundan sonra her okudugumu sinavlarimdan sonra sizlerle paylasmaya calisacagim.Yazarken olabildiğince farklı bilgilere de değineceğim:)
    Arada farkli konulara da deginebilirim artik Allah ne verdiyse:)
    ha ayrica sinirlama yok her gorusten insani okurum o yuzden lutfen yaftalamalardan sakinalim:)

ilk kitap tanitimimi yazdim, yorumlarinizi ve takiplerinizi bekliyoruuum:)

http://rafinasigmayanlar.blogspot.com.tr/?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 12 Nisan 2014; 13:39:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başarılı. Durmak yok okumaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugat47

başarılı. Durmak yok okumaya devam

okuma nezaketini gosterdiginiz ve tesvik edici guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim:)

• Akıcı bir yazım stilin olduğun için zevkle okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Akıcı bir yazım stilin olduğun için zevkle okudum

cok mutlu oldum su an, beni tanimayan birilerinin tarafsiz yorumuna ihtiyacim vardi ve yorumlariniz gercekten mutlu etti beni:)

• Hadi bakalım takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: biravucgokyuzu

Arkadaşlar yıllardır birçok kitap okudum en az sizler kadar ve artık blog acmaya karar verdim.

Her türden kitap okurum, gerek tarihi, siyasi, toplumsal, akademik,bilimsel, teknolojik, edebi, mizahi, fantastik, bilimkurgu, sanat, muzik her turde kitaplarim mevcut ve bundan sonra her okudugumu sinavlarimdan sonra sizlerle paylasmaya calisacagim.Yazarken olabildiğince farklı bilgilere de değineceğim:)
    ha ayrica sinirlama yok her gorusten insani okurum o yuzden lutfen yaftalamalardan sakinalim:)

:) yapanların çoğunun bayan olduğu teorisini kanitlamis bulunmaktayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RSS'lere ekledim. Başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok tesekkurler arkadaslar basta okudugnuz ve sonra yorumlariniz ve destekleriniz icin :)

• Gayet başarılı sıkılmadan okudum.Diğer paylaşımlarınızı da takip etmeye çalışacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: myloxyloto

Gayet başarılı sıkılmadan okudum.Diğer paylaşımlarınızı da takip etmeye çalışacağım

begenmenize cok sevindim her zaman beklerim ve umarim beklentileri karsilayabilirim en iyi sekilde:)

• Olmamış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihs_54

Olmamış....

merhaba
    olmamis dan ziyade sizi bu kanaate vardiran sebepleri de belirtirseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 12 Nisan 2014; 16:34:11 >
  • E bizede takipte kalmak düşer :)
  • Gayet zevkle okudum yola devam:)

• Hayırlı olsun blogunuzu takibe aldım Takip Etme widget'ını eklerseniz daha kolay takip edilebilir blogunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaFs -- 12 Nisan 2014; 19:48:13 >
  • Sevdim ben. Takipteyim.
    Boş vakitlerimde girer girer okurum artık
  • arkadaslar cok tesekkur ederim sinavlarimdan sonra tam gaz okuma ve yazmaya devam edecegim onerileri de dikkate alacagimdan supheniz olmasin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: biravucgokyuzu

Arkadaşlar yıllardır birçok kitap okudum en az sizler kadar ve artık blog acmaya karar verdim.

Her türden kitap okurum, gerek tarihi, siyasi, toplumsal, akademik,bilimsel, teknolojik, edebi, felsefi,sosyolojik, psikolojik,mizahi, fantastik, bilimkurgu, sanat, muzik her turde kitaplarim mevcut ve bundan sonra her okudugumu sinavlarimdan sonra sizlerle paylasmaya calisacagim.Yazarken olabildiğince farklı bilgilere de değineceğim:)

Hangi bölümde okuyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.