Arkadaşlar bugün Yeni anakart aldım. anakartımın modeli ASUS M5A99X EVO. Herşey güzel sisteme monteledim. Ama kasayı açtıktan sonra "ASUS" ekranı geliyo sonra bi ekran çıkıyo 3 defa tekrarlıyo bunu. Çok hızlı geçiyordu bende fotoğraf makinesiyle yakalıyım dedim.
Bu ekran işte 3 defa hızlıca geçiyordu okuyamıyordum. Bende Fotoğrafını çektim.
Sizce Ne olabilir.?
anakartında JMicron JMB362 kontrolcuye baglı sata 3Gb/s portları var (sıyah sata partları ) acılısta anakart bunlara takılı dısk varmı kontrol eder normal bır durumdur sorun yok yanı
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
anakartında JMicron JMB362 kontrolcuye baglı sata 3Gb/s portları var (sıyah sata partları ) acılısta anakart bunlara takılı dısk varmı kontrol eder normal bır durumdur sorun yok yanı
Hocam ben anakarttan çıkan 6Gb/s kablolarıyla bağlamadım. önceki kablolarla bağğladım ve siyah yere takmamıştım. 6Gb/s kablolarla normal yeremi takıyım yoksa şuanki kaployla 3Gb/s yerinemi takıyım.
ssd kullanmıyorsan fark olmaz taktıgın portta kalabılır ama o yazı acılısta hep cıkacak normal bır durum sorun degıl
Hayırlı olsun hocam. Kart ilk izlenimler nasıl ? vatan indiriminden aldın sanırım !!
Anakart ın bios undan jmicron kontrolcüsünü kapat tekrar çıkmicaktır.Sen sb950 li kullanıyorsan onun açık durmasına gerek yok.
Anakart gayet güzel. Bios'unda fareyle gezinebiliyorsunuz ve hiç bir şey karışık değil. Sadece Arkadaşlar bu anakartta Bnm DVD-RW larımdan çıkan o kağıt gibi olan kabloyu takıcak yer bulamadım ne allaka ?