Şimdi Ara

Arkadaşlar Yeni Anakartımda Sorun Var Destek Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Yeni anakart aldım. anakartımın modeli ASUS M5A99X EVO. Herşey güzel sisteme monteledim. Ama kasayı açtıktan sonra "ASUS" ekranı geliyo sonra bi ekran çıkıyo 3 defa tekrarlıyo bunu. Çok hızlı geçiyordu bende fotoğraf makinesiyle yakalıyım dedim.

Fotoğraf

Arkadaşlar Yeni Anakartımda Sorun Var Destek Lütfen.

(Boyut Büyük)

http://imageshack.us/photo/my-images/85/mg9028.jpg/

Bu ekran işte 3 defa hızlıca geçiyordu okuyamıyordum. Bende Fotoğrafını çektim.

Sizce Ne olabilir.?

• anakartında JMicron JMB362 kontrolcuye baglı sata 3Gb/s portları var (sıyah sata partları ) acılısta anakart bunlara takılı dısk varmı kontrol eder normal bır durumdur sorun yok yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

anakartında JMicron JMB362 kontrolcuye baglı sata 3Gb/s portları var (sıyah sata partları ) acılısta anakart bunlara takılı dısk varmı kontrol eder normal bır durumdur sorun yok yanı

Hocam ben anakarttan çıkan 6Gb/s kablolarıyla bağlamadım. önceki kablolarla bağğladım ve siyah yere takmamıştım. 6Gb/s kablolarla normal yeremi takıyım yoksa şuanki kaployla 3Gb/s yerinemi takıyım.
  • ssd kullanmıyorsan fark olmaz taktıgın portta kalabılır ama o yazı acılısta hep cıkacak normal bır durum sorun degıl
  • Hayırlı olsun hocam. Kart ilk izlenimler nasıl ? vatan indiriminden aldın sanırım !!
  • Anakart ın bios undan jmicron kontrolcüsünü kapat tekrar çıkmicaktır.Sen sb950 li kullanıyorsan onun açık durmasına gerek yok.
  • Anakart gayet güzel. Bios'unda fareyle gezinebiliyorsunuz ve hiç bir şey karışık değil. Sadece Arkadaşlar bu anakartta Bnm DVD-RW larımdan çıkan o kağıt gibi olan kabloyu takıcak yer bulamadım ne allaka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.