Şimdi Ara

ARKADASLAR YARDIMM!! (HTC ONE - IPHONE 5)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkaslar bu iki telefon arasinda kaldim bir cok konu takip ettim ama size de danismak istedim.. Oncelikle bu telefon ilk akilli telefonum olacak..telefonu daha cok internet muzik ve oyun oyun icin kullanicam

iphone 5 dusunmemdeki sebep stabilite (htc one inda uzecegini sanmiyorum ama )oyun performansi ..tereddüte dusuren sey ise 16 gb alicak olmam 32gb alamam...bu hafizaninda yetecegi konusunda ciddi tereddüt yasiyorum

htc one ise gerek 32gb olmasi gerek muzik konusundaki basarisi beni kendine cekiyor htc one ki tereddütüm ise ilk akilli telefonum olcagindan buyuk olmasini yadirgarmiyim diye dusunuorum

iphone incelemisligim var ama htc one incelemedim daha elbette inceledikten sonra daha cok netlesicek ama sizlere de danismak istedim

cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu cevap vercek kimse

• Sizin yerinizde olsam sırf tasarımından dolayı HTC One tercih ederdim. Boyutuna bir süre sonra alışırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Sizin yerinizde olsam sırf tasarımından dolayı HTC One tercih ederdim. Boyutuna bir süre sonra alışırsınız.

+1 . Ekran çok büyük diyorsan Htc One Mini bekle benim gibi.

• buyukluk konusunda telefonu inceledikten sonra netlesicek dusuncem..peki arkadslar iphone 16 gb olmasina ne diosunuz yeterli olur muydu 16 gb..cevaplariniz icin tesekkurler bu arada

• İphone sizin gibi akıllı telefonlarla arası pek de olmayan kişiler için daha kullanışlı olacaktır. Sonuç itibariyle birçok iphone kullanıcısı için basit arayüz ve kibrit kutusundan biraz büyük ekranı fazlasıyla yeterli olmakta gördüğüm kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wintake Y

İphone sizin gibi akıllı telefonlarla arası pek de olmayan kişiler için daha kullanışlı olacaktır. Sonuç itibariyle birçok iphone kullanıcısı için basit arayüz ve kibrit kutusundan biraz büyük ekranı fazlasıyla yeterli olmakta gördüğüm kadarıyla

valla arkadasim ilk akilli telefonum olucak ama oyle sadece arama msj net filan gibi herkesin yaptigi seylerin disinda kullanimim olucak ozellikle oyun ve film filan izlerim diye dusunuorum o yuzden ikilem yasiyorum buyuk ekran bunlarda zevkli olur ama buyuk telefona da alisabilir miyim htc one elime aldigimda karar vericem . Benim diger taraftan kararsiz kaldigim sey iphone 5 alsam 16 gb yeter mi ...baya kararsizim anliyacagin arkadasim ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.