Şimdi Ara

arkadaşlar yardım garanti bankası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni dün 0212 veya 0216 alan kodu ile 4440333'den aradılar cuma günü öğleden sonra idi garanti bankası bana kredi kartı vermek istiyodu ilk baştan kabul etmedim ancak bir çok özellik saydı ilk yıl kart ücreti yok sonraki yıllar şu ücret vs. sonra kabul ettim beni arayan bayan benim TC nomu biliyodu bazı bilgiler aldı ne kadar maaş alıyosunuz ssk'ya veya herhangi bir kuruma bağlımısınız gibi bu konuşma neredeyse 10 dakika sürdü ama aklımda şüphe kaldı acaba dolandırıcılık olabilir mi? daha önce sizi böyle arayan oldumu? garanti bankasına daha önce kredi kartı başvurusu yapmıştım sanırım 18 ay önce falandı ama kredi kartı gelmemişti o günden sonra arada garanti bankasından mesaj geliyodu kredi çekme hakkında işte faziler şu kadar bu kadar diye bunun haricinde garanti bankası ile hiçbir ilişkim olmadı

• sanırım kimse bilmiyor
  • primi kapmış arayan kişi
  • dolandırıcılık değildir yeterki kart şifreni kimseye söyleme
  • zaten garanti bankasında kredi kartım yok ancak verdiğim bilgilerle kredi yada kredi kartı çıkartabilirler mi google da aradığımda çoğu kişi bu numaranın çakma olduğunu ve garanti bankasının aramadığını söylüyor ancak numara garanti bankasının ama bilindiği gibi şimdilerde voipraider gibi proğramlarla karşı tarafa istediğiniz numarayı gönderebiliyosunuz aslında telefondaki bayana benim TC nomu nerden aldığını sormam gerekiyodu ama sormadım
  • Dolandırıcılar herşeyi yapabilirler, bi ara hatırlıyorum, turkcellde bi olay vardı internetten mesaj gönderiyodun ve mesaj gönderdiğin kişiye hangi numaranın görünmesini istiyosan onu giriyodun, bayağı bi kontör gidiyodu ama. Bunuda yaparlar yani, garantinin tlf dan arıyolarmış gibi görünebilir. Sen bi şubeye gidip en iyisi sorgulattır bakalım kartın varmı yokmu diye.
  • bunu şube bilemez ancak müşteri hizmetleri bilebilir ama bu olay daha yeni olduğu için hemen anlaşılmaz bugün aradım 10 dakikada müşteri hizmetlerine ulaşamadım zaten yapsalar bile illaki garanti bankasından yapcaklar diye bişey yok Türkiyede 15 tane banka var herhangi birine başvuru yapabilirler ne yapcağmı şaşırmış durumdayım işin tek sevindiren tarafı daha önce aradıkları kişilerin başına herhangi birşey gelmemiş olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü diğer bankaların da bu tür uygulamaları var.Tamamen insanlara kredi kartı SATMAK için uğraşıyorlar ve yok şu avantajları var da yok böyle böyle oluyo da falan filan.Beni de bu şekilde Fnnsbnk'tan aradılar kredi kartlarını almam için.Ama direndim :D
  • umarım bir sorun çıkmaz finansbanktanda aramışlardı beni ama kabul etmediğim için pek sorun olarak görmemiştim ama bonus kartı kabul edince birde google da aratınca insan şüpheleniyor aslında sorun olan tek şey şu garanti bankasını aradığınız zaman böyle bir kart başvurusu yapılmamıştır deniyor ve ondan sonra şüpheye düşürüyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.