Şimdi Ara

arkadaşlar yardım edin 1dk. nızı almaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 yıl önce nintendo wii +wii fit plus almıştım 5-10 kere oynadım pek zevkli gelmedi 1ay önce ps3 aldım gayet memnun um elimde cod black ops gta eflc nfs hp fifa 11 soccom special forces var oyun olarak oyun sayısı bana az gibi geliyor şimdi asıl konuya geliyim ya nintendo wii yi guitar hero yada 5-6 tane ps3 oyunu ile takas edicem yada nintendo wii yi hiç satmıycam elimdeki oyunlar yeter bana diyorsanız yada cebimden oyun alıcam arkadaşlar şimdi hangisini yapmalıyım bi yardımcı olurmusunuz

• Hocam zevkli gelmediyse ve oynamıyorsanız bence en iyisi satın zaten ekim-kasım çok oyun çıkıyo onlara harcarsınız.
  • sat wii i üzerinede biraz para biriktir güzel oyunlar geliyor biriktirdiğin parayla baya bi oyun alırsın elindeki olan oyunlarıda sıkıldıkça takaslarsın eğer oda yetmez diyorsan burda bir sürü psn kardeşliği oluyor cüzi bi miktar karşılığında bir çok oyunun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit4321

Hocam zevkli gelmediyse ve oynamıyorsanız bence en iyisi satın zaten ekim-kasım çok oyun çıkıyo onlara harcarsınız.

hocam 1.5 yıl önce 1300tl ye almıstım şimdi 600 etmiyo gende satıyımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

sat wii i üzerinede biraz para biriktir güzel oyunlar geliyor biriktirdiğin parayla baya bi oyun alırsın elindeki olan oyunlarıda sıkıldıkça takaslarsın eğer oda yetmez diyorsan burda bir sürü psn kardeşliği oluyor cüzi bi miktar karşılığında bir çok oyunun olabilir

hocam 1.5 yıl önce 1300tl ye almıstım şimdi 600 etmiyo gende satıyımmı
  • Bencede satmalısın cod mw3 ve uncharted 3 gibi güzel oyunlar çıkıcak onları alırsın.zaten oynamıyosan durmasının anlamı yok.
  • Wii'den tüm hevesini aldıysan sat bence ama satmadan iyi düşün Wii'in oyunlarına bak karar ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir yarim saat sonra alakasiz bir konsol alir bu arkadas. (Oyun tavsiye konusu)
  • peki sizce wii + 2 kol + 5 orjinal oyunu kaça satayım + wii fit plus
  • 500-600 e sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Wolf

500-600 e sat

dalga geçmeyelim lütfen arkadaşım ciddi bir şey sormuş adam.
    Şu anda sıfır wiiler 250 den gidiyor garantisi 6 ay kaldığından aksesuarlar dahil 400 e gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.