Şimdi Ara

Arkadaşlar Uzun kollu Fenerbahçe forması arıyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi yardım edin çubuklu forma ve large beden istiyorum Varmı bildiginiz satan yer yada satmak isteyen bir şahış

•  Arkadaşlar Uzun kollu Fenerbahçe forması arıyorum???

Öncelik alexin formasında
  • alexin 2yıl önce rakipleri sıraya dizdiğinde heveslenip almıştım, gerçekten mükemmel bir forma...

kollara dikkat sivas maçından sivas maçı hep böyle çıktı 2 sene önce!! uğur mu getirdi ne tek başına şampiyonluğu getirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasnictirr

Öncelik alexin formasında

Moussa Sow'da ki 11/12 uzun kollu forması, Alex'de ki 10/11.

Bu sezonun uzun kollu formaları havalar biraz soğuyunca Fenerium'larda satışa çıkar.

• Ugur Boral'ın imzalı forması var istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeartQuake Yok hacı kalsın oldum olası nefret ederdim o şahıstan

Bende alexin üzerindekinden istiyorum sahibindende var bi tane ama bedeni m Bana large lazım yokmu satacak olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

alexin 2yıl önce rakipleri sıraya dizdiğinde heveslenip almıştım, gerçekten mükemmel bir forma...

kollara dikkat sivas maçından sivas maçı hep böyle çıktı 2 sene önce!! uğur mu getirdi ne tek başına şampiyonluğu getirdi.

/>

uğur tabi.uğur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forma alacağım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los Galácticos

quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

alexin 2yıl önce rakipleri sıraya dizdiğinde heveslenip almıştım, gerçekten mükemmel bir forma...

/>

uğur tabi.uğur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun kollunun havası çok başka gerçekten. Öncelikle şunu söyleyim geçen sene uzun kollu forma satışı olmadı feneriumlarda sadece oyunculara üretildi sanırım. Bu sene olur mu bilemem.
    09-10 ve 10-11 sezonunda satışı oldu en son. En güzeli bana göre 10-11 sezonununki. Ben geçtiğimiz kış tüm outlet feneriumları aradım sordum ve bir tanesi sistemden bakıp Konyada olduğunu söyledi. Konyayı arayıp bulunduğum şehire yollattım. Ve bedenleri çok azdı. Şimdi kaldığını sanmıyorum. Aynı yolu izleyebilirsin.
    Ayrıca:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-taraftar-urunleri-fenerbahce-uzun-kol-forma-97474881/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Uzun kollunun havası çok başka gerçekten. Öncelikle şunu söyleyim geçen sene uzun kollu forma satışı olmadı feneriumlarda sadece oyunculara üretildi sanırım. Bu sene olur mu bilemem.
    09-10 ve 10-11 sezonunda satışı oldu en son. En güzeli bana göre 10-11 sezonununki. Ben geçtiğimiz kış tüm outlet feneriumları aradım sordum ve bir tanesi sistemden bakıp Konyada olduğunu söyledi. Konyayı arayıp bulunduğum şehire yollattım. Ve bedenleri çok azdı. Şimdi kaldığını sanmıyorum. Aynı yolu izleyebilirsin.
    Ayrıca:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-taraftar-urunleri-fenerbahce-uzun-kol-forma-97474881/detay

hocam bende bu formayı istiyorum işte ama bu formadan haberim var bedeni M o yüzden almadım
    ayrıca ben fenerium merkezi arasam ordakiler bana yardımcı olurmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasnictirr

quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Uzun kollunun havası çok başka gerçekten. Öncelikle şunu söyleyim geçen sene uzun kollu forma satışı olmadı feneriumlarda sadece oyunculara üretildi sanırım. Bu sene olur mu bilemem.

hocam bende bu formayı istiyorum işte ama bu formadan haberim var bedeni M o yüzden almadım
    ayrıca ben fenerium merkezi arasam ordakiler bana yardımcı olurmu.

Seni outlet feneriumlara yönlendirirler. Onlar da sistemden bakıp varsa nerde olduğunu söyleyebilirler. Gerçi sistem çok iyi çalışmıyor kimisi yok diyebilirken, başka mağaza şu şehirde var diyebiliyor. S beden arıyorsan kaldığını pek sanmam.

Ayrıca ilanla ilgilenen arkadaşlar olursa belirteyim ilan bana ait değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ugur Boral'ın imzalı forması var istersen

Bende de Uğur Boral imzalı forma var, kolları kısa sadece Twitter'da BonusFB soru sorup forma dağıtıyordu oradan kazandım, sen de mi oradan kazanmıştın?
  • Large beden istiyorum
    Neyse sabah arayayım bi fenerium merkezi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ugur Boral'ın imzalı forması var istersen

Bende de Uğur Boral imzalı forma var, kolları kısa sadece Twitter'da BonusFB soru sorup forma dağıtıyordu oradan kazandım, sen de mi oradan kazanmıştın?

yok istanbulda yüzevler var bilir misin kebapçı sahibi babamın arkadaşıydı o da tanıyordu öyle aldıydım

• istersen bende 100 yıl forması var uzun kollu. üstelik maç forması o sene maç formaları satışa çıkmamıştı. sadece taraftar formaları vardı bendeki maç forması uzun kollu. sırtı komple lacivert olan.

ama XL beden. düşünürsen ben satabilirim sana
  • alexin üzerindeki güzelmiş eger varsa satmak isteyen bende ilgilenebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.