Şimdi Ara

Arkadaşlar TTnet ile yaşadığım sorun, fikirlerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazmakla uğraşmamak için daha önce bir sitede paylaştığım yazıyı aynen paylaşacağım.

8 Mbit'e kadar Netlimitsiz paket kullanıcısı idim, benim ve pek çok arkadaşımın başına geldiği gibi, bakır kablolardan oluşan hız kaybını ortadan kaldırmak için olduğunu sandığım bir işlem gerçekleştirildi ve modemlerimize 12 Mbit/959Kbit hız tanımlandı.

Bir gün bu hızım yeniden 8 Mbite düşürüldü ve aradığımda "sözleşmede yazan hizmeti" aldığımı, 16 Mbit'e geçmem durumunda yeniden daha yüksek hızları alabileceğim söylendi, 16 Mbit'e geçtim, 1 gün boyunca hızım yükseltilmedi, 4 kez arıza kaydı oluşturdum, bana geri dönen bütün insanlar "sözleşmede yazan hizmeti" aldığımı söylediler.

Oysa SNR Margin değerim 20'ye yakın, ben 16Mbit'e kadar olan tarifede yim, ve aldığım hız 8Mbit. Bunun hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Ttnet'ten bir açıklama bekliyorum, bulunduğum bölgede fiberoptik altyapı (diğer firmalar) bulunmasına rağmen bu denli kalitesiz hizmet verebilen Ttnet'e şaşıyorum. 800 Kbit upload hızı almam da cabası! Dünyanın en asimetrik hizmeti Ttnet'te. Bana mantıklı bir açıklama yapılmalı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım?

• kardeş hepimiz yıllardır bu durumlardan şikayetçiyiz.
    8 mbps hızı göremeyen bile yerler var hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

kardeş hepimiz yıllardır bu durumlardan şikayetçiyiz.
    8 mbps hızı göremeyen bile yerler var hala.

Ah be hocam, benim sorunum biraz daha farklı, hattım desteklediği halde desteklemiyor diyorlar, çok uğraştım katil olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Yazmakla uğraşmamak için daha önce bir sitede paylaştığım yazıyı aynen paylaşacağım.

8 Mbit'e kadar Netlimitsiz paket kullanıcısı idim, benim ve pek çok arkadaşımın başına geldiği gibi, bakır kablolardan oluşan hız kaybını ortadan kaldırmak için olduğunu sandığım bir işlem gerçekleştirildi ve modemlerimize 12 Mbit/959Kbit hız tanımlandı.

Bir gün bu hızım yeniden 8 Mbite düşürüldü ve aradığımda "sözleşmede yazan hizmeti" aldığımı, 16 Mbit'e geçmem durumunda yeniden daha yüksek hızları alabileceğim söylendi, 16 Mbit'e geçtim, 1 gün boyunca hızım yükseltilmedi, 4 kez arıza kaydı oluşturdum, bana geri dönen bütün insanlar "sözleşmede yazan hizmeti" aldığımı söylediler.

Oysa SNR Margin değerim 20'ye yakın, ben 16Mbit'e kadar olan tarifede yim, ve aldığım hız 8Mbit. Bunun hiç bir haklı gerekçesi olamaz. Ttnet'ten bir açıklama bekliyorum, bulunduğum bölgede fiberoptik altyapı (diğer firmalar) bulunmasına rağmen bu denli kalitesiz hizmet verebilen Ttnet'e şaşıyorum. 800 Kbit upload hızı almam da cabası! Dünyanın en asimetrik hizmeti Ttnet'te. Bana mantıklı bir açıklama yapılmalı.

Santrali aramak veya Türk Telekom Müdürlüğüyle görüşmek sorununu çözecektir yüksek ihtimalle. Modeme gelen hız kaç bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: abc1905

quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Yazmakla uğraşmamak için daha önce bir sitede paylaştığım yazıyı aynen paylaşacağım.

Santrali aramak veya Türk Telekom Müdürlüğüyle görüşmek sorununu çözecektir yüksek ihtimalle. Modeme gelen hız kaç bu arada?

Su an ve uzun suredir 8192/797kbps.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• snr degerin yuksekse arayın modemdeki limitlemeyi kaldırın ben burdan degerleri goreibliyorum diyin paketinizin 16 mbite kadar oldugunu destekleyen en yuksek hızı vermeleri gerektigini belirtin

bir kaç kez arayın bazı ları gıcıklık yapıyor ama erkek isterseniz telefona güzelce değiştirirler

en olmadı santrala gidin hız problemi diyin sizi yonlendirirler
  • Boşuna uğraşma ttnetin yolma taktikleri bunlar 8 Mbit kullanırken sana 16 mbit hızı gösterirler geçincede 8 e düşürürler hatla kablo ile alakası yok bu iş tamamen duygusal :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Temmuz 2012; 13:28:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16 mbit'e geçiş işleminiz tamamlandımı ? online işlemlerden kontrol edin.benim tarife değişikliğim 15 gün sonra onaylanmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.