Şimdi Ara

Arkadaslar tıp fak. istiyorum görüşlerinize ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, mezuna kaldım çünkü Tıp Fakültesi'ni okumayı istiyorum.Gecen lysden 340 gibi bir puan aldım dershanede daha iyi yapıyordum son zamanlar fakat heycaninda etkisi büyük sınavda malesef.Bu yıl ilk ygs denemelerimde 360-385arasindayim fakat gecen yıl hocalarımdan bazıları mezuna kalanların en fazla 10-20 puan yükselttiklerini veya azalttiklarni söylemişti hep kafama takılıyor kazanamazmiyim diye hep sıkıntı ediyorum kendime..Bunları düşünmekten yoruldum yardıma ihtiyacım var güven gerekiyor birazda nasıl sağlayabilirim manevi olarak zayıfım lütfen yardım edin arkadaslar.Her türlü öneri, eleştiri paylaşın hepsine ihtiyacım var.Açık olabilirsiniz kazanamazmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 9 Ekim 2012; 0:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• bir kere kazanamam fikrini aklından çıka istersen yaparsın
    ben de öğretmenim ve ben çok gördüm birinci denemesinde çok düşük alıp mezun olunca ders çalışıp puanını artıran sadece hemen eksik konularını tamam la ve bol bol soru çöz
    ben de tıp istiyorum ve ygs bitti lys ye başladım
    hakkımızda hayırlısı
  • öyle bi kural yok sadece konuları biliyorum sanıp çalışmaya nmezunlar 20-25 puan artırır. Örnek olarak benden 1 yaş büyük eleman vardı 350 almış ilk senesinde 460 başka biride 420 almış ilk sene 400e düştü böyle örnekler çok sen çalış gerisini takma
  • Lys ağırlıklı çalışıyorum soru çözüyorum.Ygsde sadece soru çözüyorum eksik yerlerimi biliyorum konu bazında pek birsey yok çalışacağım..Sizce hersey değişebilir degilmi bu durumda..

• 10-20 puan muhabbetini geç herşey sana bağlı
    ilk 1000 e giren endüstri mezunu arkadaşım vardı benim
  • daha yolun başı ygsyi hemen halledip lysye başlarsak yada başlamışsak kötü korkulara kapılmanın anlamı yok bende denemelerde ygsde 400-420 puan yapıyordum sınavda 360 puan yaptım lysde çalışmadım sonra zaten. Hedef tıp biran önce konuları bitirirsek rahat ederiz inşallah kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10-20 puan olayı doğrudur yani geneli böyledir mezunların çok fazla yükseltemezler ama arada illaki daha iyi yapanlar olur ama büyük emek harcamak lazım orneğin gecen sene 15k olan bizim okuldan biri 1k oldu bu yıl
  • Bence önce sen heyecanını yenmeye bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUNa katiliyorum osym zor sormuyor konuyu genel hatlariyla bilip heyecansiz stressiz olursan yapabilecegin sorulardan olusuyor tum sinavin yuzde doksani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce hedefini belirle

• Mezun iki tane arkadaşımdan örnek vereyim. Birisi ilk senesinde 10k olmuştu. Diğeri ise 8k. Dershaneden hocalar ikisine de mezunlar en fazla 10 puan yükseltebilir teranesini söylemişlerdi. 10k olan arkadaşım epey çalıştı, gerçekten azmetti. Bu sene Türkiye'de ilk 100'de kendisi. Diğer arkadaşım ise ben konuları biliyorum mantığıyla pek üzerine düşmedi. Ama yine de iyi çalıştı. 10k yaptı. Sonuç olarak hocaların dediği bir genellemedir. Ve bu dahil her genelleme yanlıştır. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

KUNa katiliyorum osym zor sormuyor konuyu genel hatlariyla bilip heyecansiz stressiz olursan yapabilecegin sorulardan olusuyor tum sinavin yuzde doksani.

Aynen.Ne adamlar tanıyorum sınav adamların umrunda değil pes wow oynadılar bütün sene.Tıp okuyorlar şu an.

• Dostum hedefin sadece tıp olsun başka bişey asla düşünme senin geleceğinden önmli hiç bişey yoktur. Bunuda tıp ı kazanarak kurtarabilirsin. Mühendislikti falan böyle şeyler düşünme. Sadece TIP a odaklarn Bu yıl kazanmazsan 3. yıla da bırakabilirsin. Ama mutlaka kazan. Çünkü yaptığın iş seni maddi açıdan da doyurmalıdır. Bir uzman doktorun aylık 7-8 bini rahat devirdiğini düşünürsek yeterince doyurur.
    Ayrıca o pes e giden sınav umurlarında değilmiş gibi takınan tipleride bilirim. O tür adamlar evde hayvan gibi abanırlar yada dersi derste öğrenip eve pek bişey bırakmayanlardır. O şekilde 2 arkadaşım vardı biri yıldırım beyazır tıp a diğeride İTÜ inşaata gitti :)
  • istediğin sürece hicbirsey için geç değil diyorsunuz yani öylemi..

• yukarıı

• yukaaarrrı

• yuuuukarıı

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

istediğin sürece hicbirsey için geç değil diyorsunuz yani öylemi..

sen geç diyorsan ben öeleyim artık
  • Allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın tıbbı. Bence senin çalışman bizden daha rahat. Sonuçta konuları geçen sene gördün hepsini daha. Biz yeni yeni öğreniyoruz. Istersen başarırsın inşallah

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.