Arkadaşlar okulda bir kiz var bir kaç göz temasından sonra gelip iyi akşamlar diledi ordan samimi olduk yuz yuze çok sıcak yanında biri varken gelip beni soruyor Bi defasında mesajında şaka ile karışık bana papatya al demiştim istersen alabilirim demisti 😅 ondan sonra cümlenin devamında bana ben papatya cok severim hep bir çiçekçim olsun isterim falan demişti Bi defasında ona çikolata aldım çok mutlu oldu illa sana da alacam diye israr etti geçen aynı dersin sınavından kaldık bana beraber çalışıp verelim dedi bu dersi hersey güzel ama mesajlaşırken sohbet bazen hemen kesiliyor bana Bi defa demişti ben telefonu elime almiyorum diye dürüstçe geldi bana yani samimi bende kac gun yazmadim bilerek acaba merak edermi ya da aklinda gercekten varmiyim diye biraz once yazdi ismimle "hitap ederek nasilsin iyimisin bir sorayim dedi iki sınav hakkında gecenlerde yardımcı oldum bana mesajda cok teşekkür ederim sana birgun kahve ismarlayacam çok yardim ettin beni dedi oradaki vermek istediği mesajı tam anlamadim ne demek istedi yani amaç gibisinden zira dün ders çıkışı biri okulundan araba ile.aldigini gordum Bi defasında kardeşinin arabası var onu alıp almadığını öğrenmek için aramıştı yanımda acaba kardeşimi çok detay verdim bilerek yazmak istedim çok önemli olmazsa bu kdr yazmazdım ne düşünüyorsunuz?? tesekur ederim olumlu ve mütevazi cevaplarınız için |
Bildirim