Şimdi Ara

ARKADAŞLAR TELEVİZYONDA YAYINLANMASINI İSTEDİĞİNİZ BİR PROGRAM VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televizyonda izlemek istediğiniz bir program var mı? Konusuyla, konuklarıyla, sunucusuyla bir programda görmek istediğiniz nedir? Cevabınızı yazdıktan sonra yaşınızı da eklerseniz sevinirim, bu bir araştırmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak82 -- 7 Mart 2006; 19:39:45 >

1) PC oyunlarının tanıtıldığı bi program isterim...

2) Sadece Rock ve Metal müziklere yer veren bi program isterim.... Program hafta içinde bikaç kere yayınlancak ve bazı bölümlerde özel rock ve metal kliplerine yer vercek (Dream Haftasonu gibi)...

Bu programlar uydusuz ve kablosuz normal en antenli TVlerde de çıkçak!

Yaşım: 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Mart 2006; 21:41:04 >
  • Eskiden EKO tv'de (şimdiki CNNTÜRK) 'de Güven Erkin Erkal'ın sunduğu müzik programı vardı. şimdi yine Güven abinin aynı programı en azından TRT'de yapmasını istiyorum. (bi sıralar TRT'de de program yapmıştı galiba)

Evcil hayvanlar üzerine detaylı bir program isterim.

Yaş 25

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • ben beyazla aileleler yarışıyor u istiyorum....

100 kişiye sovduk 5 popülev cevap aldik cok seviyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 8 Mart 2006; 17:18:50 >
  • yayın akışı içinde tv kanallarının haberden sonra şöyle hava durumu gibi kültür-sanat programı koymasını isterdim 5 dadikalık bile olsa sinemadan sergiler konserlerden haberler vermelerini isterdim.

TRT 1 deki Küçük Şeyler tarzı programların daha çok olmasını isterdim birde

18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 17 Mart 2006; 12:12:02 >
  • walla aslında benim soliceklerim zaten var ama kabloluda cnbc e gibi dizi jetix gibi cizgi film nbatv gibi basketbol dream tv gibi muzik teknoloji tv gibi (yayınlar cok sık bozulsada) oyun programlarının normal antenden de cıkmasını isterdim
  • Arkadaşlar, bu anketin amacı, şuan televizyonların neye ihtiyacı olduğunun ortaya çıkması. Yani eski programların da ne kadar talep aldığı, gözönünde bulundurulacaktır. Yaşlarınızı istememin sebebi, hangi yaş grubunun ne izlediğinin analiz edilmesi amaçlıdır. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • şahsen ben bizzat kendim tv de ama digiturk uydu falan değil spet antenle bile çeken bi tv de iddaa için bi program olmasını istiyorum tahminler yorumlar ama kısa sürmicek hatta sadece iddaatv kurulcak orda takımların artıları eksileri falan videolardan gösterilcek

aslında bu benim projem çaktırmayın imkan verilmiyoki

• Arkadaşlar mümkünse yaşlarımızı da yazalım lütfen...

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak82 -- 8 Mart 2006; 19:33:15 >
  • DAHA GÜZEL XXX LER İSTEREM

Orjinalden alıntı: **C@ner**

DAHA GÜZEL XXX LER İSTEREM

yaşını yaz hocam ergenlik dönemi mi abazalık dönemi mi teşhis etcezzz
    btün tv ler gece 2 den sonra verse aslında birer p.no film bak nasıl değişiyo btün sistem prime time falan kalmaz

• 22 ayrıca eklemek istiyorum, bence kanallarda açıkoturum - tartışma programlarının çoğu objektif değiller ve gereksizler, en başta futbol programlarının fazlalığı çok dandirik bişey, onun yerine demiyeceğim ama, kültürel programların fazla olması daha iyi olur. şu an tam anlamıyla istediğim gibi bir kaç programı örnek vermem gerekirse;
    Samanyolu TV'de Ayna programı,
    TRT1'de Cengiz Han dizisi,
    NTV'deki Ekodiyalog ve Motokeyf programı,
    CNNTürk'de Formula 1 ve Pusula programı,
    Show Tv'de Sinyal programı
    Kanal 7 Şoray uzun yolda
    ve son olarak KanalTürk'de Ceviz Kabuğu programı

Ben bu tür programlardan hoşlanıyorum, yayınlanmasını istediğim şeyler bu türden işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: **C@ner**

DAHA GÜZEL XXX LER İSTEREM

yaşını yaz hocam ergenlik dönemi mi abazalık dönemi mi teşhis etcezzz
    btün tv ler gece 2 den sonra verse aslında birer p.no film bak nasıl değişiyo btün sistem prime time falan kalmaz

ONLAR BAYIYO BE ERTK ONLAR YAA BAYIYO

• ben aslında televizyonlarda özel bir programın yayınlanmasından ziyade toplumun eğitim seviyesini yükseltecek programların yayınlanmasından yanayım. eğitim öğretimin gün geçtikçe kötüye gittiği bir ülkede, işsiziğin gün geçtikçe arttığı bir ülkede insanları daha çok boşluğa sürüklemek yerine insanlığa faydalı bir program yayınlasalar daha iyi olur diye düşünüyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.