ilk önce adres mi vermem gerekli yoksa yemek mi getirin demem gerekli
bi örnek yaptım
ben : alo yemek yeri sahibi : x yemek buyrun ben : sizde hangi yemekler var yemek yeri sahibi : bizde çok yemek var ben : ama hangileri var yemek yeri sahibi : pizza hamdurger kuru pilav soğan halkası çorba tavuk parçaları kebab filan var ben : bana pizza getir yemek yeri sahibi : peki hangi çeşitinden olsun ben : hangi çeşitler var yemek yeri sahibi : sucuklu var sosisli peynirli ben : sucuklu olsun yemek yeri sahibi : peki kaç tane ben : 1 tane yemek yeri sahibi : hangi boy olsun ben : hangi boylar var yemek yeri sahibi : orta boy büyük boy küçük ben : orta olsun bide kola getir.... yemek yeri sahibi : kapattı lan adresi söylemedn
böle bişe örnek yaptım
boyle konusursan biraz zor getirirler
quote:
Orijinalden alıntı: FireBolT
boyle konusursan biraz zor getirirler
ya bana bi öğret ya vallahi billahi hiç telden yemek sipariş etmedim ne demem gerek
Sen aslında komik olmak istiyorsun.
Kaç yaşındasın da "bana pizza getir" gibi bir cümle kurabiliyorsun?
yahu allah çarpsın öyle bir niyetim yok bilmiyorum yeminle
ben : alo yemek yeri sahibi : x yemek buyrun ben : iyi akşamlar nasılsınız ? yemek yeri sahibi : İyiyim efendim siz ? ben : Bende iyiyim teşekkürler. ben : Çoluk çocuk nasıl ? yemek yeri sahibi : İyiler efendim. ben : Ben pizza siparişi verecektim. yemek yeri sahibi : Tabi efendim nasıl bir pizza arzu edersiniz ? ben : Karışık ve orta boy olsun. yemek yeri sahibi : peki kaç tane ben : 1 tane yemek yeri sahibi : Adresi alabilir miyim ? ben : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx yemek yeri sahibi : Tamam efendim gönderiyorum 30 dakika içinde kapınızdayız. ben : Teşekkürler iyi akşamlar.
a: alo xx lokanta buyrun b: merhaba ben yarım porsiyon kuzu kokorec alacaktm ama... a: peki efendm adresi alıyım. b: xxx mah. Yyy cad. Fff apt...
quote:
Orijinalden alıntı: ekollollo
ben : alo yemek yeri sahibi : x yemek buyrun ben : iyi akşamlar nasılsınız ? yemek yeri sahibi : İyiyim efendim siz ? ben : Bende iyiyim teşekkürler. ben : Çoluk çocuk nasıl ? yemek yeri sahibi : İyiler efendim. ben : Ben pizza siparişi verecektim. yemek yeri sahibi : Tabi efendim nasıl bir pizza arzu edersiniz ? ben : Karışık ve orta boy olsun. yemek yeri sahibi : peki kaç tane ben : 1 tane yemek yeri sahibi : Adresi alabilir miyim ? ben : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx yemek yeri sahibi : Tamam efendim gönderiyorum 30 dakika içinde kapınızdayız. ben : Teşekkürler iyi akşamlar.
ulan
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: ekollollo
ulan
Yemek söyleyen arkadaş baştaki muhabbet biraz daha uzatabilirsin ben şimdi orasını kısaca yazdım.
S.a. diyorum erkek açarsa sipariş veriyorum kadın açarsa yemek ısmarliyim mi?yapıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme