Şimdi Ara

Arkadaşlar sizce gerçekçi olmak gerekirse mantıklı mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim tyt temelim çok kötü 35 lerde ve obpm 66 düşük ama kesinlikle tıp yada dış hekimliği istiyorum 9 ay kalmış ben daha tytye başlamadim bu yıl sadece tyt çalışıp gireyim diyorum ikinci yıl ayt yapsam 2022 deki tytmi kullanıp puan dönüştürme dusunyordum iki yıl girmiş olucam böylelikle sence böylemi mantıklı yoksa bu sene yetisirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Beni yanlış anlama ama 2-3 kez mezuna bıraksan bile kazanamazsın hem 35 tyt yapan birinin çıkacağı maksimum tyt neti belli ki ayt kısmı daha zor tytden ve 66 obp bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu başarabilmeniz çok küçük ihtimal. Daha gerçekçi hedefler belirlemeniz sizin için daha az yıpratıcı olur.

• hemşirelikte güzel

• Kpss liseye gir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesela tytde kaç nete cikabilirim

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Ne alaka kpss anlamadım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok onu istemiyorum

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Ne gibi hedefler mesela

• Ben istiyorum hocam bana şans dileyin

• her seyı fevkalade bır sekılde halletmıs bıle olsanız obpniz sizi uzer hocam ama zaman ne getirir sınav nasıl olur kımse bılemez artık 1 yıl mı gırersınız asamalı olarak mı gırersınız kafanızı dersten kaldırmayın elınızden gelenın en ıyısını yapmaya calısın

• İnşallah kazanırsın ne diyim ☺️

• Ben bu yıl sadece tyt odaklancam zaten 8 buçuk ay kalmış sınava ayt imkansız zaten obp düşük işte o etkiliyor Cook sıkı çalışmm lazım biliyorum

• 2 3 kere mezuna kalırsan o hedeflere anca ulaşabilirsin meslek lisesinden ilk girişinde 1m küsür yapıp 3. Girişinde 11k yapan ama 67 ortalaması nedeniyle 10k geri atan arkadaş var o da tıp okuyor ama ilk senende çok zor

• Temeliniz zayıf olduğu için 70K gibi bir sıralama hedefi daha mantıklı olur, moralinizi de bozmaz.

Kendinizi çok geliştirirseniz özel, ücretli/%50 burslu tıp ve diş hekimliği imkanınız olabilir.

Şu anda bunları düşünmeden sıkı çalışmaya odaklanın,önemli olan bu.

• Diş tuttu, hemşirelik ucundan kaçtı gerçekten ağır bir trajedi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle diş veya tıp istiyorsan neden bundan oncekı 11 yıl+ 3aylık eğitim hayatını '' BOMBOŞ'' geçirdiniz ?

• tıp imkansız da diş belki olur la sınavın nası gelceğini bilmiyoruz denemekten başka çaren yok. mezunlukta düşündüğün kadar kolay çalışılmıyor

• fato65 F kullanıcısına yanıt
    Bu yılmi gireyim ikisine yani bu hedefi yapmak için

• Önce TYT çalışın bol bol, özellikle Matematik ve Fen. Sizi tatmin edecek bir noktaya gelirseniz (mesela 70+), AYT de çalışmaya başlayın, zaten AYT'ye her durumda girip kendinizi ölçün. Fazla bilginin zararı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 28 Eylül 2021; 9:51:38 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.