Şimdi Ara

arkadaşlar sistemim için bir fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 haftam var bu sistemi almak için.şöyle söyleyim yaklaşık bütçem 1100 ytl civarı ve aldığım ikinci bilgisayar olacak.ilk bilgisayarımı 2002 de almıştım ve hala kullanıyorum.bunuda kısmende olsa uzun süre kullanmak istiyorum.asıl amacım oyun oynamak ama psikopat gibi yok full detayda takılmasın aman en güzeli olsun diye bi derdim de yok açıkçası.önce toplamayı düşündüğüm sistemi yazayım ve sizde fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çook sevinirim. şimdiden teşekkürler.

İşlemci AMD PHENOM X4 9650 (2.23GHz)4MB 940p

Anakart GIGABYTE MA78GMS2H AMD780GDDR2 VGA+GLAN+SATA2 16X

Sabit Disk 320 SAMSUNG 7200 SATA2 16MB

Bellek 2 GB DDR2 800 MHz (KINGSTON)

Ekran Kar SAPPHIRE ATI HD4850(256Bit)512MB DDR3 AVIVO 16X

DVD Yazıcı LG GH22NS30 22X8X16X DVD-RW 22X DVDRAM SATA SIYAH

Kasa AKASA ZEN ATX KASA SİYAH 450W

almayı düşündüğüm sistem bu.amd toplamak istememin nedeni fiyatının intele göre daha uygun olması.bu fiyata intel 4 çekirdekli bi sistem toplamam.en azından istediğim şartlarda bi sistem toplamam zor.4 çekirdek olmasının sebebi ileriye dönük düşünmek istememden.ekran kartını özellikle 4850 seçtim.yorumlar ve görüşler bu kart için çok iyi diye biliyorum umarım ısınma sorunu yoktur.önerilerinizi bekliyorum..ankaradayım ve salman bilgisayardan toplamayı dşünüyorum.fiyatları bana daha uygun geldi.ankarada oturup alacağım yer konusundada önerisi olan varsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 3 Şubat 2009; 0:11:15 >

★★★ Samsung Galaxy Note 10+ (SM-N975F) ★★★

• sisteminiz gayet güzel...

sanırım ekran kartınız şekli bu
     arkadaşlar sistemim için bir fikir verin

şekil bu ise iyi referans soğutucu iyi değil
  • bu konuyla ilgili bi önerin varmı.fanı değiştirme veya ekleme gibi bi ihtimal.pek bilgim yok bu fan konusunda.veya 4850 nin başka bi marka olanımı.yada kasa soğutması bu konuyu biraz daha rahatlatırmı...

• bloodstar

Soğutucu bu ise sorun yaşamazsınız. Boşta 29, tam yükte 50C anca görürsünüz.
  • hımm pardon şimdi anladım.salmanın sitesinde görünen şekil bu.tabi takarken de görmem lazım.sanırım başka bi sıkıntı yok.bide bi sorum daha olacak size.işlemciyi 7400 yapıp anakartı ep45 - ds3l yapsam performans olarak bi artış veya azalma olurmu.o işlemci çift çekirdekli sanırım..

• tabi kasanın soğutmasıda önemli eksoz fan önden taze hava sağlayan fan

Orjinalden alıntı: ali277

tabi kasanın soğutmasıda önemli eksoz fan önden taze hava sağlayan fan

kasanın hem önünde hem arkasında 12 cm 2 adet fan var sanırım yeterli olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR İŞLEMCİYİ X4 9650 ile değiştirmeye karar verdim arada pek bi fiyat farkı yok gibi.ama şimdi bu anakart ile ilgili forumda bi topic okudum ve baya sorun yaşayan olduğunu gördüm.bu anakartla ilgili bilgisi olan veya bu işlemci ve ekran kartrı için uygun bi anakart önerebilirmisiniz.asusun bi kartı gigabyte den daha iyimi yoksa bu kart uygunmu...

• Anakart sorununu bilmiyorum ama bende phenom 9650 kullanıyorum.Performansı gayet iyi tavsiye ederim.Benimkinin yanına eksendeki arkadaş bi asus tavsiye onu taktık şimdilik sorun yok.

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Anakart sorununu bilmiyorum ama bende phenom 9650 kullanıyorum.Performansı gayet iyi tavsiye ederim.Benimkinin yanına eksendeki arkadaş bi asus tavsiye onu taktık şimdilik sorun yok.

kardeş kullandığın anakartı bana söylermisin..bu konuda çok kararsızım ve hata yapmak istemiyorum.bi taraftanda yaklaşık o fiyata ddr2 2066 mhz destekleyen bi board bulmakta sıkıntı.eğer anakartını bi söylersen bide ona bakayım şimdiden teşekkürler.başka board önerecek arkadaşlar varsa lütfen çok acil...sağolun..

• http://www.kapiskapis.com/index.php?do=catalog/product&pid=5909

arkadaşlar sitelere bakarken bu anakartı buldum.kullanan varmı bu anakartı ve phenom x 4 işlemci ile kullanan.lütfen birileri bişey söylesin..işlemci aynı olmaya bilir ama anakartı kullanan varmı acaba..

• arkadaşlar 122 görüntüleme var kimseninmi bilgisi yok bu konuyla ilgili..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.