Şimdi Ara

. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
79.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Benimde kollarımda var.Zamanla beyazlaşır.
    Aynı bunun gibi.

Alıntıları Göster
    benim boy atarken dizlerimde meydana geldi.şöyleki dizlerimin iç tarafında çukur bölgeden diz kapağının biraz üstüne kadar geliyor izler 4-5 tane var uzunlukları serçe parmak kadar.
    boyum 1.84

• Bende de var hala aynısından ani boy uzumasından oldu benimkiler. 15 yaşındayım bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper5398

Bende de var hala aynısından ani boy uzumasından oldu benimkiler. 15 yaşındayım bu arada.
    Kırmızıyken geçme ihtimali olup, beyazken kalıcı olduğunu okumuştum..
    Eğer kırmızıysa sıcak/ılık suyla ovalamanız lazımmış tabii daha farklı tedavi yöntemleri vardır onları hatırlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

Kırmızıyken geçme ihtimali olup, beyazken kalıcı olduğunu okumuştum..
    Eğer kırmızıysa sıcak/ılık suyla ovalamanız lazımmış tabii daha farklı tedavi yöntemleri vardır onları hatırlayamadım.

Alıntıları Göster
    Benim de bacaklarmda ve belimde vardı.Eğer boyun uzadıysa veya hızlı kilo alma,verme gibi durumlarda oluyormuş.Doktorun önerisi bebek yagı ile vücuda masaj yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Benim de bacaklarmda ve belimde vardı.Eğer boyun uzadıysa veya hızlı kilo alma,verme gibi durumlarda oluyormuş.Doktorun önerisi bebek yagı ile vücuda masaj yapmak.

Alıntıları Göster
    Korkmana gerek yok zamanla iz kendiliğinden kayboluyor veya çok az bir iz kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m.e.l.i.h..

Korkmana gerek yok zamanla iz kendiliğinden kayboluyor veya çok az bir iz kalıyor

Alıntıları Göster
    Tebrikler hamilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: combocx

Tebrikler hamilesin

Alıntıları Göster
    arkadşlar benimde kol kaslarımda var neden bu ? Kas yırtığı değil aynı böyle çatlak gibi

Ağırlıkta çalışmıyorum zorlama falanda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: combocx

Tebrikler hamilesin

Alıntıları Göster
    Benimde omzumda var bu izlerden.
  • bende de aynilari var, 1,83 boyunda 75 kilodayim zayif kizlarin talip olmasini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

bende de aynilari var, 1,83 boyunda 75 kilodayim zayif kizlarin talip olmasini bekliyorum.
    Dostum stigmata bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Dostum stigmata bu

Alıntıları Göster
    Aynısı bendede var sandalyedeki otoruş tarzım ve ani boy uzamasından dolayı olduğunu biliyorum, bazen geçiyor bazen inceliyor.
    Zamana bırakdım artık çünki geçdiğini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Aynısı bendede var sandalyedeki otoruş tarzım ve ani boy uzamasından dolayı olduğunu biliyorum, bazen geçiyor bazen inceliyor.
    Zamana bırakdım artık çünki geçdiğini biliyorum.

Alıntıları Göster
    Okul zamanlarımda oturduğumuz sıralardan dolayı benimde sırtımda olmustu.Otururken sıraya fazla yaslanıyorsan ondan olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Bu izlerin ne olduğunu bilen ya da daha önce başına gelen var mı? Noluyor beyler bana?

.

Acaip zayıf bi arkadaşımda vardı aynı izler ama daha dehşet ben demiştim pc sandalyesinde fazla kaldığın içindir demiştim o ise cinler kırbaçladı diyerek saçmalamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri87

Okul zamanlarımda oturduğumuz sıralardan dolayı benimde sırtımda olmustu.Otururken sıraya fazla yaslanıyorsan ondan olmuştur

Alıntıları Göster
    benimde dizimde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

benimde dizimde var

Alıntıları Göster
    bicepslerimde ve belimde vardı ama ben su çok az içiyordum belki günde 1 bardak o yüzden çatlamıştı.. bu kremi kullanmaya başladım belimdekiler yokoldu bicepslerde baya azaldı ve beyaz iz kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

bicepslerimde ve belimde vardı ama ben su çok az içiyordum belki günde 1 bardak o yüzden çatlamıştı.. bu kremi kullanmaya başladım belimdekiler yokoldu bicepslerde baya azaldı ve beyaz iz kalmıyor.

Alıntıları Göster
    Bende de aynısı var doktora gittiğimde hızlı gelişmekten olduğunu söyledi.Krem vericekti ama gelişmeyi durdurur dedi bende almadım..Kısaca dert etme

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Mast -- 18 Temmuz 2012; 17:39:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Mast

Bende de aynısı var doktora gittiğimde hızlı gelişmekten olduğunu söyledi.Krem vericekti ama gelişmeyi durdurur dedi bende almadım..Kısaca dert etme

Edit:İmla

Alıntıları Göster
    Çok fazla kilo alıp vermekten oluyor.Bendede var birsürü.
  • Benimkileri annem gordu yanlis anladi kadin

• quote:

Orijinalden alıntı: Helgin

Benimkileri annem gordu yanlis anladi kadin
    benimde kolumda karnımda sırtımda her yerde var lan kilodan sanırım bendeki
  • uzun zamandir bende de var biraz azaldi onceden kiloluydum simdi kilom normal zamanla azaliyor ama kalici gecme olmaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.