Şimdi Ara

arkadaşlar rica etsem yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar verdıgım rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın aracımın ön camında sorun var ve ne yaptıysam çözemiyorum camda lekeler var ama yalnızca soguk havalarda ve sılecegı calıstırdıgımda gorunuyor ama malum önümüz kış bu lekeler çok dikkat dagıtıyor ne denedıysem olmadı ( limon - sirke vb ) fotosunu yukluyucem inş yardımcı olucak 1 arkadaşımız cıkar sımdıden ıyı geceler

• Sıcak su deneseydınız hocam belki faydası olurdu yada aseton benzeri bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admire21

Sıcak su deneseydınız hocam belki faydası olurdu yada aseton benzeri bişey
    hocam sıcak su - saf alkol ama nafile ne yaptıysam cıkaramadım açıkcası yazın pek umruma gelmıyordu ama kış başlayınca baya can sıkıcı olmaya başladı.
  • Cam degişecek. Yada üzerinden tornayla birkaç mikron alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halisane_Şanzımancı

Cam degişecek. Yada üzerinden tornayla birkaç mikron alınacak.
    hocam araç sıfır 8 aylık 1 araç bu bendemı oldu bılmıyorum açıkcası ama garantıye gırme gıbı 1 durum olabılırmı .
  • Ağaçların altında bırakınca ben de yaşıyorum bu sorunu ama hiç geçmemezlik yapmadı.

Fotograf tofas kavşağının oralarda cekilmis sanırım. Oraya gezici radar atıyorlar fazla hızlı gitmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 16 Ekim 2014; 22:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Ağaçların altında bırakınca ben de yaşıyorum bu sorunu ama hiç geçmemezlik yapmadı.

Oraya gezici radar atıyorlar fazla hızlı gitmeyin.

elazığlımısınız hocam ve araç devamlı kapalı garajdaydı agaç lekesı olmadıgından emınım
  • ELaZiGLiM E kullanıcısına yanıt
    Evet. Aracınız yeniymis. Kapalı garajda duruyor diyorsunuz. Bence yetkili servise gidin.
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    evet hocam doğru bu ay 2 sefer ceza yedım artık gecelerıde radar var :) malatya yolu peugeotu gecınce shelın onune atıyolar:)
    Aynen, yazdan beri gece de atıyorlar. Aynı güzergahta zaman zaman yer yer sabit radar da koyuyorlar.
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    evet kömürhandakı kavurmaya gıderken saolsun tatlı niyetıne yazdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELaZiGLiM

evet kömürhandakı kavurmaya gıderken saolsun tatlı niyetıne yazdılar

Tatlının fazlası zarar.
  • arac sifirsa kaskosu vardir, bedava cam klozundan degistirin.
  • evet aracın kaskosu var ama belkı sorun duzelır umudundayım bıde servısle gorusmeyı denıyıcegım umarım başlarından savmazlar
    zamanin birinde oto elektrikci birisi birgun gel de on camdaki lekeleri cikaralim demisti, demek ki yontemleri var piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

zamanin birinde oto elektrikci birisi birgun gel de on camdaki lekeleri cikaralim demisti, demek ki yontemleri var piyasada.
    Hem sıfır 8 aylık Toyota olması imkansız.

Toyota yetkilisine danışmak lazım forumdaki hemen çağaralım.

Siz Toyota olduğuna emin misiniz Fransız aracı olmasın?

@ibrahimAtmaca

Konu sahibine gelince servis gidin böyle bir şey olur mu? değin.

Tahminim servis sorunu cama pasta-cila ile çözecektir.

Çözülmezse de cam lekesi denen bir olay olabilir.Araç boyası sırasında oluşmuş olabilir ya da araç bayiide beklediyse uzun süre

ondan kaynaklı olabilir.

Ama leke çıkaramayanlar da var orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hem sıfır 8 aylık Toyota olması imkansız.

Toyota yetkilisine danışmak lazım forumdaki hemen çağaralım.

Siz Toyota olduğuna emin misiniz Fransız aracı olmasın?

@ibrahimAtmaca

Konu sahibine gelince servis gidin böyle bir şey olur mu? değin.

Tahminim servis sorunu cama pasta-cila ile çözecektir.

Çözülmezse de cam lekesi denen bir olay olabilir.Araç boyası sırasında oluşmuş olabilir ya da araç bayiide beklediyse uzun süre

ondan kaynaklı olabilir.

Ama leke çıkaramayanlar da var orası ayrı.

evet aracım 8 aylık yeni kasa auris
  • Kaskodan on cam degistirilebiliyor aklinizda olsun yinede. Saatcilerde saatlerin camina bir madde surulerek bir kac mikron inceltiliyor ve cizikler kayboluyor haliyle. Serviste mutlaka cozum bulurlar olmazsa camciyada sorabilirsiniz.
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    pazartesi servise uğruyucam çok can sıkıcı 1 durum açıkcası herşeyi bi yana bıraktım can taşıyor ve cam cok fazla dıkkat dagıttıyor
    Hocam verdiğim üye yetkili vs. değil ama ona göre Fransız araçlarında sorunlar yüzünden kullanılamaz ama Toyota ilah gözüyle

bakıyor.Ben de Toyota da böyle bir sorun olabileceğini gösterim.

Yani yetkili vs. değil yanlış anlaşılma olmasın da.

Sizinkini yaşıyanlar genelde araçlar gemiyle gelirken mumlandıkları için gemiye binmeden cam da böyle izler oluyor.Genel de bunu

sıcak suyla yıkayarak aşıyor insanlar.Ama sizin araç uzun süre böyle kalmışsa araçta kalıcı leke oluşmuş olabilir.

Birisi lekeyi maket bıçağı ile çıkardığını yazmış internette ama tüm cama uygulanmayacağını kendi de söylemiş.

Tabi bu farklı bir marka.

Ama normalde mum lekesi herkeste oluyormuş ve 3-4 yıkamaya geçiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 16 Ekim 2014; 23:46:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.