Şimdi Ara

Arkadaşlar 'PLAYER' önerir misiniz ? (KM,VLC,GOM) veya başkası ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
11.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    müzik için ise winamp 5.35 kullanıyorum.VLC kastırma yapmıyor winamp da biraz alışkanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

Ben video için vlc kullanıyorum
    müzik için ise winamp 5.35 kullanıyorum.VLC kastırma yapmıyor winamp da biraz alışkanlık

Vlc nin görüntüsünü Kmplayer sesini beğenmiyorum bu ikisi bakımından en iyi bence BsPlayerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 10 Nisan 2010; 21:24:53 >
  • Aimp2'ye devam kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: z123456

çin işi SPLAYER...

kesinlikle çok iyi program hemde Gpu hızlandırması var
  • Splayer özellikle .mkv uzantılı filmlerde epey avantajlı.Gom player .mkv lerde can çekişiyor,km player ise win 7 64 bit tuhaf sorunlar yaşatıyor.O yönden filmler için Splayer tavsiyemdir.(Bazı karakter sorunları yok değil,sağdan soldan çince yazılar çıkıyor ama olsun :D)
    Müzik Aimp :)
    Not;Bu arada mkv filmleri gom playerdan sorunsuz izleyen varsa hangi ayarlarla ve nasıl bi codec tercihiyle yaptığını anlatırsa sevinirim.
  • cyberlink powerdvd 10 u tavsiye ederim ( 3 boyutlu film izlemeye yarayan gözlüğünüz var ise dvd filmleri 3 boyutlu izletme imkanı veriyor bu program )
  • müzil için Aimp2 hem sistemi kasmıyor hem çok kolay bir arayüzü var
    film için zoom player asynı şekilde tahmin edebileceğinden çok dosya açıyor ve farenin tekeri ile 5 er saniyelik atlama süreleri ile sıkıldıgın yerleri gecebilirsin
  • Çoğu programı denemiş biri olarak

Müzik için : Foobar2000 (ses kalitesi, performans)

Video için : Media Player Classic Home Cinema (görüntü kalitesi, ekran kartını kullanma, performans)
  • Gom=Dizi, 700 MB'lık filmler vs..
    JetAudio=Müzik

PowerDVD= Orjinal film,müzik..

• Divx, mkv, cep telefonundan görüntüler, vs. için VLC PLAYER
    Orijinal dvd görüntüleri, orijinal blu-rayler, vs. için POWER DVD
    Müzik için ise yıllarca winamp kullanmış biri olarak kesinlikle AIMP2 diyorum.

Daha iyisi yapılana kadar en iyisi AIMP2
    Nedemek istediğimi içi alt alta klasör dolu bir müzik klasörünü AIMP2 ye sürükleyip bırakınca anlıyacaksın ve tabi ayrı ayrı sekmeler açmasıda farklı bir özelliği

Vlc player yerine Km playerıda deneyebilirsin. ikiside iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

müzik için aimp
    film için ise mpc
    iki program da donanımın bütün özelliklerini kullanabiliyor böylece daha kaliteli ses ve takılmadan 1080p formatındaki videoları güzel kalitede izleyebiliyorum

Aynen. Ama müzik için Winamp veya GOM da iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardok

Müzik:Aimp2
    Film:K-Lite Mega Codec Pack+Media Player Classic Homecinema

• müzik classicpro

film bs player

kıza film quick time - vlc
  • Splayer'i denemeden başkasına yönelme derim. Kmplayer, gomplayer, vlcplayer hepsini kullanırdım. splayer'i gördüm önceki player'ları kullanmaz oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

Splayer'i denemeden başkasına yönelme derim. Kmplayer, gomplayer, vlcplayer hepsini kullanırdım. splayer'i gördüm önceki player'ları kullanmaz oldum.

gerçekten güzel bir player.. teşekkürler...
  • videolar için favori programım kesinlikle KMPlayer. ayrıca KMPlayer'da şu ayarı yapıca arayüz ayrı bi güzel oluyor;

Arkadaşlar 'PLAYER' önerir misiniz ? (KM,VLC,GOM) veya başkası ???

vlc'yi bi türlü sevemedim. gom player'ı bi süre kullanmıştım ama sonra nedendir bilmiyorum, renkleri kmplayer'a göre daha cansız gösterdiğini farkettim. belki benim codec paketlerinden diycem ama gom player bildiğim kadarıyla kendi codecleriyle geliyor.

müzik konusunda iTunes derim. biraz ağır açılıyor, bir de kurduktan sonra otomatik başlattığı bikaç gereksiz servisi kapatmak gerekiyor. bunların dışında candır. library olayı iyidir, albüm albüm gezmek için ideal. winamptaki playlist rahatlığı yok ama ben pek playlist yapan biri değilim o yüzden bana sorun teşkil etmiyor. alternatif olarak ise bento skini ve library'si aktif edilmiş winamp öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 9 Temmuz 2010; 13:37:48 >

• GOM Player en iyisi.. sorunsuz.
  • VLC veya Media Player Codec
  • Yıllardır müzik için Winamp 2.9 kullanırım. Çok seridir. Hiçbir sistemde kastığını görmedim.
    Video için GOM Player bence kusursuz, çok iyi bir program. Bazen sadece altyazı bulmak için BS Player kullanırım o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.