Şimdi Ara

arkadaşlar ping sorununu çözemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gündüzleri internete bişey oluyor ve ping yükseliyor buda beni fazlasıyla rahatsız ediyor oyun oynanmıyor nasıl çözülebilir bu sorun?

netlimitsiz 8 mbpsye kadar olan tarife adsl mi adsl2+ mı? şuan 16 mbps ultranetteyim.. sorunun bu olabileceğini düşünüyorum açıkçası.. birde port değişimi mh den yapılıyor mu nasıl oluyor o işler? biri aydınlatırsa beni sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qerrard! -- 10 Haziran 2016; 19:22:28 >

• qerrard! kullanıcısına yanıt
    ttnet pişmanlıktır başka firmaya geç
    ben sözleşmeme bikaç gün kaldı gün sayıyoarum artık
    ping ile alakalı aradıınızı söylediğinizde hiçbirşey yapmıyorlar çünkü tepeden öyle emir geliyor alt yapıları dandik olduğu için hız limitlerini yakalamak istediklerinde öyle sorunlar oluyor yada sorun daha dandik bilemiyorum ama ilgilenmiyorlar
  • Kardeşim yapacağın işlem şu ben ve benim bir çok arkadaşım yaptık oldu. İlk önce adsl kullanıyorsun diyelim ve hız testi yaptığın zaman ortalama 12-13 alıyorsun mesela. sen ttneti arayıp internet hızımı 10mb'te sabitlettirmek istiyorum diyeceksin. adamlar sana başka paket değişikliği önerecek hayır hiç bir tarife değişikliği yaptırmadan internet hızımı sabitlettirin diyeceksin. ben bf3 dota falan oynuyorum kotayı aştım şu an aldığım ping 60 civarı. kesin fayda sağlıyor.
  • dogukankemer D kullanıcısına yanıt
    8 e sabitlettirdim değişen bişey olmadı :) zaten tarife değişikliği yapılamıyor ultranet olduğu için:)
  • qerrard! kullanıcısına yanıt
    o zaman şunu deneyin ben ilk önce eve gelen telefon kablosunu değiştirdim cat6 kablosu alıp bir tarafını jaklattırdım yani ethernet girişi yaptırttım diğer tarafını binadaki telefon kutusuna taktırttım ordan gelen kabloyu direk modeme bağladım spliter kullanmadan bu işlemden sonra hattımı sabitlettirdim. Bence bir deneyin derim kesin fayda sağlaması gerek. cat6 kablosunun metresi 1 lira.
  • Kardesim ben son 3 gündür 600 700 ping alıyordum dopinge bildirdim dün bugün dönüs yaptı telekom düzeltildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.