Şimdi Ara

ARKADAŞLAR PC ALACAĞIM FAKAT EKRAN KARTINI BİLMİYORUM ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhabalar İyi Günler....
    Ben TTNET Kampanyasından Bir Laptop Alacağım Fakat Ekran Kartı İle Bir Bilgi Yazılmamış Çevrem O Sisteme Göre İntel HD 5500 Ekran Kartı OLABİLİR Diyor Bi Yardımcı Olurmusunuz Dostlarım Çok Acil !!

Kampanyaya Gitmek İçin !!
    Arkadaşlar Birde Bu Laptop CS:GO Ve League Of Legends Oyunlarını Hangi Ayarda Kaldırır . ( Öncelikle CS:GO) Çok ACil Arkadaşlar !!
    (konuyu yanlış yerde açtıysam kusuruma bakmayın arkadaşlar biraz yeniyim bu forumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -LongMassacre- -- 15 Kasım 2015; 15:28:35 >

• ekran kartı büyük ihtimal intel in onboard klasik vga sıdır.. Tavsiyem TT net tende birşey alma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 15 Kasım 2015; 15:39:45 >
  • computeron kullanıcısına yanıt
    dostum maddi anlamda sıkıntılarımız var oyüzden taksit seçeneği olduğundan bunu almak zorundayım
  • -LongMassacre- kullanıcısına yanıt
    anladım...
  • inşallah intel hd 5500 olur yani hiçyoktan iyidir eski laptopum samsung'tu amd radeon mobility hd 4200 series ti ve control centerden yüksek perfornmans vererek sahder yüksekte csgo yu 55-35 arası oynuyordum
  • sen evine hicra gelsin istemişsin kardeş sakın alma ordan bilgisayar felan o taksitler 12 ay der 50 ay yine bitmez sakın alma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.