Şimdi Ara

arkadaşlar pardusu yüklicem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim hardisk 3 bölümüş şekilde ben C ye xp yi kurmuştum ve şimdi pardusu E ye kurmak istiyorum kurduktan sonra hangi işletim sistemini seçeçeğimi nasıl ayarlıcam.D de kendi dosyalarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 28 Ocak 2008; 18:37:33 >

• e ye pardusu kuracaksın. ilerki ekranlarda GRUB (bir nevi işletim sistemi seçme programı. boot şeysi işte) u nereye kuracağını sorar. oraya ilk diskin MBR si(master boot record) diyeceksin. böylece bilgisayar açılırken linux yukarıda olmak üzere windowslar altta olacak şekilde dizili bir mavi ekran gelecek işletim sistemi seçmek için.

bu sırayı değiştirmek için pardus açıldıktan sonra başlat menüsüne benzer menüden, uygulamaların olduğu yerden sistem sekmesi altında en üstte açılış yöneticisi var. oradan düzenleyebilirsin.
  • saol
  • kardeş pardus bi yoğurda yaramıyor ya :)) boşuna zamanını israf etme :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_sea_28

kardeş pardus bi yoğurda yaramıyor ya :)) boşuna zamanını israf etme :)

kardeş zaten kendim için yükelmicem kendimde denicem sonra babama yüklicem muhasebeci maliye filan pardusu kullanıyomuş bende kendimde sorun olmazsa babamın bilgisayarlara yüklicem.
  • bide xp gibimi kuruluyo
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koskoca DH de bilen yokmu
  • DH ye sesleniyom
  • Hocam başlığını İŞLETİM SİSTEMLERİ/LİNUX kısmına açarsan inan KOSKOCA DH da sana yardımcı olacak birsürü insan çıkacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.