Bildirim
Arkadaşlar Önerinize İhtiyacım Var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnternet Cafe
_____________________________ -
iftardan sonra sinemaya git. _____________________________ -
Pavyon ankara'da olsaydın sarı tutku ya giderdik
Aslında iyi fikir iftara kadar sinemaya girerim iftardan sonrada internet kafede takılabilirim. _____________________________ -
Hocam ramazan ayında uygun olurmu hiç 
Ama ankara ya yolum düşerse bi kaçamak yaparız.
aksarayda olsaydın karıya götürürdüm seni _____________________________ -
Hocam 15 dk da ordayım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: -KeremCelik-
Hocam 15 dk da ordayım.
Noldu lan ramazandaydik teraneci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sıcak bir teklif geldide arkadaştan kıramadım.
Şaka bir yana ciddi teklifler lazım. Tek başına nargilede sarmaz :(_____________________________ -
senin yerinde olsam bi kitapçıya girerim iftar zamanı çıkarım sonra tekrar kitapçıya girerim. _____________________________ Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki? -
Dostum önerebileceğin bir kitapçı varmı? Bilim kurgu ve aksiyon kitaplarını severim ama anca D&R dan alır evde okurum. Cahillik başa bela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Celik -- 29 Temmuz 2013; 14:42:06 >_____________________________ -
bende D&R a giderim hep. önerebileceğim bi kitapçıda yok. ben genelde her kitabı elden geçiririm, en azından 1-2 saat sıkılmadan gecer. _____________________________ Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı