Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİR BAKIN EV DARMA DUMAN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem alışverişe çıktıydı...Bende serinlemek için dedim bir kavun keseyim (ayıptır söylemesi)...Neyse buzdolabından kavunu çıkartıyordum ki annemin akşam için yaptığı sulu yemek tencereden yere döküldü...İzmir de sular akmıyor neyse bez aradım bulamadım ayak havlusu wardı onla yerleri sildim...Sonra banyoya attım onu...Ben tabi ne olursa olsun o kavunu yicem ya kavunu kestim içini temizlerken birden tüm çekirdekleri annemin yıkamış olduğu bulaşıklara geldi...Şuan düdüklü çekirdek dolu...Su da yok bişi yapamıyorum sizce ne yapmalıyım evden mi kaçsam yoksa annem geldiğinde herşeyi olduğu gibi anlatsam mı yalnız 2 gün boyunca DH ye giremezsem 155 i arayın...Lütfen yardımcı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmirli_DarTT -- 21 Ağustos 2008; 15:22:00 >

• Ayak havlusuyla yerleri mi sildin?
  • Aşağıdaki vana açıkken deponun vanası da açık kalmış. Bugün gece 11'e kadar hepten susuz kaldım.
  • Evi yak, eve gelince canlı olduğunu görüp bişey demez...
  • Annen geldiğinde uyuyormuş numarası yap.
  • Ama gerçekten evde kıyamet kopacak güzel fikirler bekliorum...
  • Git bakkaldan 5 lt. su al.Birazda deterjan..Önce süpür sonra temizle..Paran yoksa yazdır bakkala..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam bir tane kavun kesecek, evi ateşe vermediği kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John Locke

Adam bir tane kavun kesecek, evi ateşe vermediği kalmış.

• Amma sakarmııısn be sende git su falan al temizle ayak avlusunuda yıka acele et bence
  • Anne yanlışlıkla oldu özür dilerim..
  • Eet bugün sakarlık günlerimden sayılır ben temizliği becerememki ev daha fena olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaoğlan

Anne yanlışlıkla oldu özür dilerim..

Tamam çocuğum sorun değil hallederim ben,

Allah belasını vermeyisice evi batıracak bu günü mü buldun, sularda kesik zaten annen gelince temizler zaten oh ne ala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaoğlan

Anne yanlışlıkla oldu özür dilerim..

sonra pat küt çat pat....

• sen öldükten sonra bilgisayarını alabilirmiyim?
  • Tmm sorun çözüldü konu bana göre kilit...Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmirli_DarTT -- 21 Ağustos 2008; 15:58:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.