Şimdi Ara

arkadaşlar ödev var basın bülteni hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hoca basın bülteni hazırlayın getirin internetten bulmayın kendiniz yapın dedi örnek basın bültenleri verdi aklıma hiç bir şey gelmiyor örnek basın bültenini size yazsam bana birşeyler uyduramaz mısınız ya :(

-BASIN BÜLTENİ-

ANTALYA’DA BRİÇ BAYRAMI
    27.04.2005

Değerli Basın Mensubu,

Turizmde bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Antalya, bugüne kadar yurt çapında düzenlenmiş olan en geniş kapsamlı briç şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

Versace, Ferre, Cavalli gibi dünyanın en ünlü butik markalarını Antalya’da buluşturan ALTA A.Ş’nin iletişim sponsorluğunu üstlendiği şampiyonaya, yurdun her köşesinden bini aşkın sporcu ve dış ülkelerden gelen gözlemciler katılacak.

Divan Talya Otel’de düzenlenecek olan şampiyona, 1 Nisan Pazar günü saat 14’te başlayacak ve 6 Mayıs Cuma günü aynı saatte, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Menderes TÜREL’in katılacağı ödül töreniyle sona erecek.

Dünyanın gelir düzeyi yüksek birçok ülkesinde briç otelleri kurulup briç seyahatleri düzenlenirken, Antalya, bu şampiyona sayesinde briç turizminin başkenti olma yolunda önemli bir adım atacak.

Türkiye’den ve dünyadan birçok ünlü briç sporcusunun bir araya geleceği bu büyük organizasyonda sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız

Saygılarımızla

LCV

Bilgi için:
    .............................

böle bişey arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun..

• upupup
  • öğretmen ne demiş internetten bulmayın. Sen ne yapıyorsun ... Pehhh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denito

öğretmen ne demiş internetten bulmayın. Sen ne yapıyorsun ... Pehhh

kardeş biz şimdi yeni guzellık salonu actık onun acılıs basın bultenını yapacamda nasıl cumleler kurabılırım bare onda fıkırler verın
  • Basın bülteni yazmak gerçekten kolay iş değil. Kendim için araştırma basın bülteni nasıl yazılır başlığıya blog yazısı buldum. Ben proje ödevimde buradan faydalandım.

Kaynak arayan arkadaşların işini görmesi dileğiyle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.