Şimdi Ara

Arkadaşlar NetMaster Modemim Var İp'sini Nasıl Bulacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
20.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada olduğu gibi Netmaster Modemim var ip'sini nasıl bulacağım interneti bağlıyorum durumda yazmıyor ipsi nasıl bulabilirim???Şimdiden Teşekkürler...

• YA ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN İNTERNETTE 3 SAAT DOLAŞTIM BULAMADIM
  • ip adresini öğrenmek mi istiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 01only
    Netmaster Modemim var ip'sini nasıl bulacağım interneti bağlıyorum durumda yazmıyor ipsi nasıl bulabilirim???

Ghun bu ip'i aradığı anlamına gelmio mu güzel kardeşim_?
  • 192.168.100.1 diye hatırlıyorum, uzun zaman oldu, yanlış olabilir...
  • Evet NetMaster Modemimin İp'sini arıyorum arkadaşlar Bilen yokmu?
  • www.whatismyip.com
    Kafam karıştı ya tam olarak ne arıyoruz ya da bende bugün birşeyler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-HuN -- 14 Ekim 2007; 19:42:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netmaster modemin ip'si arıyorum arkın zoom muydu neydi modemi buldu internete yazdı ip yi bi site acıldı onu arıyorum cs icin lazım
  • NetMaster ip'sini bulup ipyi explorer'a yazacağım ordan counter online icin port acacagım ama modemimin ip'sini bulamıyorum
  • taskbardan network simgesinin uzerine gelip status a bastıgınızda default dhcp server veya default gateway diye bir yazı olmalı ve karsısında ip yazmalı.. En azından vista da boyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

taskbardan network simgesinin uzerine gelip status a bastıgınızda default dhcp server veya default gateway diye bir yazı olmalı ve karsısında ip yazmalı.. En azından vista da boyle..

Saol yorumun için bende öyle bir şey yok cıkmıyor anlıcagın:(

Ayrıca çalıştıra giriyorum cmd yazıp .dosta ipconfig yazıyorum ip adres ve varsayılan ağ geçidi ip'i aynı çıkıyor :( explorer ' a yazıyorum ip'i sonucu bulunamıyor diyor :S ip le varsayılan ağ geçidi ip'i aynı hep yardımmmm
  • http://192.168.5.1/

umarım işini görür arkadaşım
  • http://192.168.0.1/

unutunca bende aradım bulamadım bari paylaşayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.