Şimdi Ara

Arkadaşlar nasıl patates kızartması yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarif olarak sormadım evde hazır patates var sadece kızartılmayı bekliyor fakat çok ses çıkartılıyor kızartırkende. Hemen yan odada babam falan yatıyor. Kapılarını falanmı kapatsam acaba ? Yinede ses gidermi ?

• kapıyı arala ve odaya hafiften sal sonra gerisi rahat istersen evde parti ver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sims_m -- 25 Temmuz 2011; 4:03:09 >
  • Mutfağın kapısını kapat yeter. Yatak odalarının kapısnı kapatırsan uyanırlar sese. Yada ezan okunmasını bekle hazır ses varken başlarsın fark edilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sims_m

kapıyı arala ve odaya hafiften sal sonra gerisi rahat istersen evde parti ver...

Babam salonda annem odasında yatıyor. Şimdi hangi birine salıcam o kadar gaz yok

@|Uqur|
    Hocam mutfağın kapısı yok yav çıkarttık.
  • Ufak tüp ve balkon
  • Kızartırken tavanın kapağını kapatsam birşey olurmu acaba ?
  • Tüpü sök odada kızart
    Doğalgaz ise Tencereyi yan yatır.
    Öyle soruya böyle cevap ne diyebiliriz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sesi geç. O mis gibi kızartma kokusu uyandırır insanı.
  • Az daha bekle onlarada yap beraber yersiniz hem sevinirler
  • Vaz geçtim çok ses yapar. Şalçalı sosis tarifi verirseniz iyi olur çünkü internette bulduklarım annemin yaptıği şekilde değil sanki
  • Teryağını koy tavaya.Sonraya sosisi hafif kızart çok değil ama sonra üstüne salçalı su ekle salçayı çok abartma ekşi olur renk versin biraz da tat ona göre koy.Sonra biraz yumuşadıktan sonra alabilirsin bu arada tuz koymayı unutma.
  • Salçalıyı tutturamazsan tadı iğrenç olur hocam. Başıma geldi zamanında. Bu yüzden kızartırım hep. Arşivimden bir kesit;

Arkadaşlar nasıl patates kızartması yapabilirim ?

Yapılışı; Önce tavaya gerekli kadar sıvı yağ dökülür. Sosislerin ucuna pıçakla cızık atıp kızardıktan sonra esas duruşta fotoğraf çekebilirsiniz.

• Yaptımda... ekmek yokmuş sonradan farkettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.