Evet arkadasım chınden hedıye olarak getırdı bana fakat pc den mp3 muzık ve bası dosyaları attım ve arkasından ıslem bıttıkten sonra usb yı cıkardım fakat connected to usb yazısında kaldı tekrar usb yı taktıgım da pc tanımadı ve dondu kaldı ne yapmam gerek bı bılgısı olan varmı yada Meizu nın turkıyede teknık serverısını alan bır fırma varmı yardım edersenız cok sevınırm arkadasıma mahcup olmak ıstemıyorum tesekkurler...
meizu mini player 4 gb
turkuaz29 mu ne öyle biri vardı...oda getirtiyor meizu forumda..onunla konuş ...yardımcı olacaktır sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz.bb
Evet arkadasım chınden hedıye olarak getırdı bana fakat pc den mp3 muzık ve bası dosyaları attım ve arkasından ıslem bıttıkten sonra usb yı cıkardım fakat connected to usb yazısında kaldı tekrar usb yı taktıgım da pc tanımadı ve dondu kaldı ne yapmam gerek bı bılgısı olan varmı yada Meizu nın turkıyede teknık serverısını alan bır fırma varmı yardım edersenız cok sevınırm arkadasıma mahcup olmak ıstemıyorum tesekkurler...
"donanımı güvenle kaldır" yapmadan kaldırdıysan aletin flash belleğine zarar vermişsindir.
aletin enter tuşuna 15-20 saniye basarsan reset atacaktır. onu bi denen istersen. ama tavsiyem bi daha donanımı güvenli kaldır demeden kabloyu çıkarma!
evet arkadaslar donanımı guvenle kaldır demedım :( ve reset attım yanlız sımdıde acılırken uptade muzıc lıbrary olan bı yazı ıle donup kalıyor usb yı takıyorum makıne gormuyor ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz
evet arkadaslar bıraz ugrastım ve mınıplayer acıldı yanlız sımdıde butun yazılar cınce ne yapmam gerek ?
oh be sonunda hallettım format attım >> ve power tuslarına basılı tutunca format atıyormus :) chın lı bı arakdasım sayesınde englıhs e de cevırdım.... tesekkurler topıc ıme yardım eden arkadaslara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme