Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekranda bir sorun var sorunun kartta olduğunu düşünüyorum ekran kartım asus hd7950 384bit 3gb serisinden sorunum şu ki bazen ekran gidiyor geliyor ve uyarı geliyor amd görüntü vermeyi kesti gibi birşey. Ve fotoğraf ddeğiştirirken ve video izlerken hareketlenmelerde yani kırmızı ve yeşil renkte damar damar şekiller oluşuyor ve bazı oyunlarda ise ekran komple gidiyor fakat kasa aynen çalışmaya devam ediyor sizce sorun ne olabilir lütfen yardımcı olun .

• temiz bir driver kurulumu yapıp bir de öyle bakın duruma. Ama kırmızı ve yeşil çizgiler geliyorsa ekrana vramde sıkıntı var büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrys3535 -- 6 Kasım 2013; 10:08:06 >
  • Garanti yolu gozukmus hocam daha fazla kurcalamadan ustteki arkadasin driver tavsiyesini bir dene olmazsa hemen gonder karti.
  • emrys3535 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ramde sıkıntı oluncamı olur o yeşil çizgiler felan
  • BloodyKral B kullanıcısına yanıt
    kartında extra overlock varmı varsa default ayarlara al oc.yoksa başka bir sürücü dene sorun devam ederse pc yi formatla yeniden temiz driver kur aynı şey devam ederse muhtemelen karrta donanımsal arıza vardır
    servise göndermek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Garanti yolu gozukmus hocam daha fazla kurcalamadan ustteki arkadasin driver tavsiyesini bir dene olmazsa hemen gonder karti.

+1 driver falan zor gelirse çok uğraşm hatta direk sağlam bi yere götür hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi devam ediyor vatandan aldım daha alalı 1 ay felan oldu sizce ne yapmalıyım vatana götürmek istiyorum fakat nasıl anlayacaklar pek güvenmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    yok hiç ellemedim kardeş aynı orjinalde zaten iyi durumda özellikleri
  • BloodyKral B kullanıcısına yanıt
    o zaman beklemeden servise yollayın bu gibi durumlarda genelde fırınlama yöntemi uygulayanlar var ama buda pek kalıcı değil tekrar edebilen sonuçları oluyor.yanlız başka bir driver yüklemeyi deneyin nedeni ise benimde başıma gelen benzer bir durum oluşu driver ile sorun çözülmüştü.olmaz ise muhtemelen donanım arızası var ve bekletmeden servise yollayın
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyKral

Eger alali daha 1 ay oladiysa bire bir degisim isteyin onlar servisle ugrassin ama 1 ayi gectiyse servise gonderirler kart ne marka bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

quote:

Orijinalden alıntı: BloodyKral

Eger alali daha 1 ay oladiysa bire bir degisim isteyin onlar servisle ugrassin ama 1 ayi gectiyse servise gonderirler kart ne marka bu arada?

asus hd 7950 384 bit 3 gb
  • Fatura tarihiniz ne zaman? 1 ay olamdiysa dedigim gibi aldiginiz yerden birebir degisim isteyin. 1 aydan fazla olduysa da direk kendiniz cizgi elektronige gonderebilirsiniz.

sistem halinde aldım

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    AMD
    FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm İşlemci
    COolER MASTER
    TPC 812XS LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    ASUS
    HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    SEAGATE
    3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    ASUS
    M5A99FX PRO R2.0 AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz(O.C.) Sata 3.0 USB 3.0 Anakart

OCZ FATAL1TY SERİSİ 80PLUS 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

ASUS 23" MX239H GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONİTÖR

KASA: TRUVATEK PHALANX Akvaryum big tower kasa. 5tane 14cm fanlı

ürünler bunlar fatura 1 ayı geçmiş olması lazım birbuçuk ay felan oldu .
    Paylaş
  • 1 ayi gectiyse vatandan aldiysaniz karti tam kutu icerik olarak kutulayip goturun hatta sorunu videoya cekip orada yetkili biri ile gorusup birebir degisim talebinizi ozellikle belirtin veya asusun turkiye servisi olan cizgi elektronigi arayip durumu anlatip karti direk onlara gonderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrys3535 -- 6 Kasım 2013; 19:07:46 >
    ama sorunun nerede olduğunu tam bilmiyorum işte acaba başka birşeyde olabilirmi :S
  • sadece görüntü sürücü yanıt vermeyi kesti hatası alsaydınız format atıp driverları güzelce kurun derdim ama kırmızı ve yeşil çizgiler oluyormuş ekran kartında sorun var çok yüksek ihtimalle. Dediğim gibi sorun oluyorken video çekin bulunsun sizde vatana gittiğinizde gösterirsiniz onlara da. Onlar da birebir değişim isteği var diye servise gönderirler.
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.