Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen yardım... esogu tıp vs kocaeli tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdaşlar mf3 de 3484. yüm tercihlerimi de yaptım. muhtemelen kocaeli tıp gelecek. ama bi arkadaşım esogü tıptan bahsetti oraya gidecekmiş. benim de aklımı çeldi az. esogüde 122 prof. toplamda 553 öğrtm görevlisi var ve 180 kişi bi donem. kocaelide ise 84 prof. 220 öğretim üyesi var sanırım ve bi dönem saü tıpla birlikte 240 kişi. çok kararsız kaldım şimdi. ben evime ve istanbula yakın diye kou tıpa yakın duruyorum biraz. siz ne dersiniz acaba? bu sebeplerden ötürü yakın olan kocaeliye gitmek varken esogüye gidilirmi? lütfen yardım...

• onlardan once uludag ı oneririm . sahsen tutsa ilk yazacagım yerdir kendileri
  • orada hazırlık var bi sene kaybettim h.içine kalarak zaten bi de hazırlık okumayı açıkçası göze alamıyorum :S ve oradaki arkadaşlarıma sorduğumda çok zorlanıyoruz diğer fakültelerin pek farkı yok burdan dediler. bi ark.ım kocaeliye geçmek için başvuru yapmış hatta. ne zor işmiş tercih ya :S
  • dokuz eylülü neden atladın? bence dokuz eylül ve uludağ tutuyorken bu ikisini düşünmen büyük hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flynn5 -- 29 Temmuz 2011; 18:33:30 >
  • dokuz eylülü tavsiye etmediler ya pdö ve hazırlık sebebiyle. hem biraz yakın olsun istiyorum aileme.
  • bak bende tercih donemındeyım.4 sene dırsarıda okudum liseyı.60 km uzakta hemde.ama inan en yakın neresiyse şartlar halınde iyiler arsından orasını yazmanı tavsiye ederim.en basıtınden kafan attiğinda atla t ailenın yanına gidersin.ne bilim 2 3 haftada gider esyaalarını yıkattırıssın felan.hani bazı asiler cıkıo ya ailemden uzaklascam gitcem rahat rahat yasıcam die.emınım onlar akşamları cok dusunuolardır uyumadan once.sana tavsiyem kendıne yakın olanlardan birini secmen eğitimlerını arastırdıktan sonra.hem hoca sayısı onemlı değil o kadar bence sana adam akıllı doktorluk ilmini ogreten belli baslı bolum derslerınde sağlam ne yaptiğini bilen hocalar lazım.bnm ııkı unı dede arkadaşlarım var.ikiside gayet azimlı calıskan ogrencılerdi ama esgo dakı calısmaktan bıktım dıordu.derslerde 1 tanesı harıc sağlam bole ne dese aklına kazıttırcak hoca yok dedi.benı cok etkıler acıkcası.snn yerınde olsam uludagı yazardım onun altına nada kocaelı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

bak bende tercih donemındeyım.4 sene dırsarıda okudum liseyı.60 km uzakta hemde.ama inan en yakın neresiyse şartlar halınde iyiler arsından orasını yazmanı tavsiye ederim.en basıtınden kafan attiğinda atla t ailenın yanına gidersin.ne bilim 2 3 haftada gider esyaalarını yıkattırıssın felan.hani bazı asiler cıkıo ya ailemden uzaklascam gitcem rahat rahat yasıcam die.emınım onlar akşamları cok dusunuolardır uyumadan once.sana tavsiyem kendıne yakın olanlardan birini secmen eğitimlerını arastırdıktan sonra.hem hoca sayısı onemlı değil o kadar bence sana adam akıllı doktorluk ilmini ogreten belli baslı bolum derslerınde sağlam ne yaptiğini bilen hocalar lazım.bnm ııkı unı dede arkadaşlarım var.ikiside gayet azimlı calıskan ogrencılerdi ama esgo dakı calısmaktan bıktım dıordu.derslerde 1 tanesı harıc sağlam bole ne dese aklına kazıttırcak hoca yok dedi.benı cok etkıler acıkcası.snn yerınde olsam uludagı yazardım onun altına nada kocaelı

hocam aynen ben de senin gibi düşünüyorum. ben de liseyi dışarıda okudum, benimki de 200 km uzakta hem de . kafam atınca eve gelmeyi düşündüm en çok inan ailemle problemim yok çok şükür öyle fazla uzaklaşmak istemem zonguldaktan gideceğim; kocaeliye 3 saat bursaya 5 saat mesafedeyim. hem kocaeli istanbula da yakın istanbulda da çok akrabam ve arkadaşım var. günübirlik bile gidip gelebilirim sanırım kocaeliyi yazacağım üste ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ögü'nün eğitimini bilmem de kampüsü çingen çadırı dolu resmen.
  • ögü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahıngözündekiyaş

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

bak bende tercih donemındeyım.4 sene dırsarıda okudum liseyı.60 km uzakta hemde.ama inan en yakın neresiyse şartlar halınde iyiler arsından orasını yazmanı tavsiye ederim.en basıtınden kafan attiğinda atla t ailenın yanına gidersin.ne bilim 2 3 haftada gider esyaalarını yıkattırıssın felan.hani bazı asiler cıkıo ya ailemden uzaklascam gitcem rahat rahat yasıcam die.emınım onlar akşamları cok dusunuolardır uyumadan once.sana tavsiyem kendıne yakın olanlardan birini secmen eğitimlerını arastırdıktan sonra.hem hoca sayısı onemlı değil o kadar bence sana adam akıllı doktorluk ilmini ogreten belli baslı bolum derslerınde sağlam ne yaptiğini bilen hocalar lazım.bnm ııkı unı dede arkadaşlarım var.ikiside gayet azimlı calıskan ogrencılerdi ama esgo dakı calısmaktan bıktım dıordu.derslerde 1 tanesı harıc sağlam bole ne dese aklına kazıttırcak hoca yok dedi.benı cok etkıler acıkcası.snn yerınde olsam uludagı yazardım onun altına nada kocaelı

hocam aynen ben de senin gibi düşünüyorum. ben de liseyi dışarıda okudum, benimki de 200 km uzakta hem de . kafam atınca eve gelmeyi düşündüm en çok inan ailemle problemim yok çok şükür öyle fazla uzaklaşmak istemem zonguldaktan gideceğim; kocaeliye 3 saat bursaya 5 saat mesafedeyim. hem kocaeli istanbula da yakın istanbulda da çok akrabam ve arkadaşım var. günübirlik bile gidip gelebilirim sanırım kocaeliyi yazacağım üste ya

bnm de kocaeli olcak heralde takılırız

• takılırız inş. hayırlısıyla yerleşelim önce bi daha bi şey istemiyorum ne zor işmiş şu tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: timsahıngözündekiyaş

takılırız inş. hayırlısıyla yerleşelim önce bi daha bi şey istemiyorum ne zor işmiş şu tercih

nerde okudun lıseyı
  • Düzcede, düzce fen lisesi. o zamanlar zongldakta değildim şu an arada 200 km yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.