Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım edin tıkandım (iphone 12 pro max çift sim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, çok yakın arkadaşımdan yurtdışı(londra) iphone 12 pro max aldım sıfır ayarında.Annem yakın zamanda arabistana gittiği için onun üstüne kaydettiririm diye düşündüm.Şehir dışında okuduğum için internet fazla lazım oluyor.Turkcell bayiye gittiğim de annemin üzerine hat açtırıp imei kaydını ona yaptırıp diğer benim üzerime olan hat ile de birlikte biri fiziksel diğeri e sim olacak şekil de ikisiyle birlikte sıkıntısız bir şekilde kullanabileceğim söylendi. Ne olur ne olmaz diye daha kaydı yaptırmadım. İNternetten araştırdığım da e sim mevzsunun 4 ay olduğu öne sürülüyor ama çalışanlar annem üzerine olan hatta telefonu kaydettirdiğimde bir sıkıntı çıkmadan iki hattında internetini kullanabileceğimi söylemişti ilk konuştuğumda.Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olun tıkandım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinkyıldız -- 18 Şubat 2023; 4:12:43 >

• Bildiğim kadarıyla e sim işi bir kaç ayda bir patlıyor. E simle sadece 4+4 ay cihazı kaydettirmeyi ertelersiniz. Cihaz kaydolurken 2 imeisi de kaydedilmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yasinkyıldız kullanıcısına yanıt
    Annenizin üstüne iki simi de kayıt edeceksiniz, kendi SIM’iniz çalışmaz ancak vowifi üzerinden birinci simin datasi ile görüşme yapabilirsiniz, forumda detaylı deneyimini paylaşan olmuştu bunla ilgili eski içerikleri araştırın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tek telefon çift sim!

Tüm IMEI numaraları BTK kaydı sırasında girilecek. Eskiden normal sim gibi giriliyordu. Artık fiziksel sim ve e sim olarak çıkıyor kayıt ekranı. Aynı anda yapılması gerekiyor. 1 simi ocakta diğer simi şubatta yapamazsınız. Forumda sonradan BTK ile irtibata geçip çözdüm, çözmeye çalıştım postlarını hatırlar gibiyim.

Bir diğer durum. Kimin pasaportuna kayıtlı ise telefon. İçerisindeki tüm hatlarda o kişi üzerine olmalı. Yani ana hat anne e sim evlat. Olmaz!!! İnternet ses o bu şu fark etmez. Çalışmaz zaten. O yüzden önce kayıt konusunda bir çözümü üretin. Sonra o telefonda çalışacak tüm hatlar pasaport kaydı yapılan kişinin adına kayıtlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.