Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN !!!! SEAT İBİZA MI DACIA SANDERO MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR TARAFTA SEAT İBİZA REFERANCA 85 HP 132 TORK BENZİNLİ DİĞER TARAFTA DACIA SANDERO AMBİANCE MODELİ DİZEL 75 HP 200 TORK... İBİZA 35 BİN SANDERO 39 BİN ÇOK KARARSIZ KALDIM KATILIM BANKASINDAN KREDİ ÇEKTİM BEKLETİYORUM. ÇOK ACİL KARAR VERMEM GEREKİYOR. LÜTFEN KULLANANLAR GÖRÜŞLERİNİ YAZSIN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN...

• İbiza biraz çok yakar ama kalitesi yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandero hocam bence dizel vs benzinli sonucta, yilda kac km yapiyorsunuz?
  • Dizel sandero. Kafan rahat binersin. Yakisikli da sayilir bana gore.

• Sandero'yu kullandım donanım olarak hiçbir şey beklemeyin. Zaten bu bütçeyle alacağınız çoğu araçta donanım olarak eksikler olur ama sandero çok boş gelebilir. Sadece motoru çok iyi. Motoru için bir araç alınır mı derseniz bence alınır.
    İbiza'yı bilmiyorum.

• Ibiza hem cekiste hem yakitta sanderonun gerisinde kalir.

• Güç olarak sandero ama tip olarak ibiza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbiza derim ben..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadasim 2013 boyasiz kazasiz ibiza yi 30750 ye aldi 16500 kmde arac ve dolusunu aldi cruz cont.dahil var sehirvici ortalama 7,8.5 litre yaktini soyledi tup taktirip adam gibibarabaya bin derim,aslan besliyosan yemini vercen..

• 15 000 BİN KM ANCAK YAPARIM.HANGİSİ OLURSA OLSUN ARACI UZUN SÜRE KULLANACAĞIM 7-9 YIL GİBİ
  • 15bin km az değil..kesinlikle Sandero..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat1233

15 000 BİN KM ANCAK YAPARIM.HANGİSİ OLURSA OLSUN ARACI UZUN SÜRE KULLANACAĞIM 7-9 YIL GİBİ

Uzun vadede tup takacaksin o zaman. Yazik olacak. Al dci, kafan rahat olsun. Rampada da bayilmazsin.

• BAKIM VE MASRAFLARI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?SANIYORUM İKİSİNİN DE VERGİSİ AYNI... PERFORMANS OLARAK İBİZA ÖNDE AMA SANDERONUN HİZMET AĞI ÇOK DAHA GENİŞ VE SANDERO ÇOK HIZLI HÜYÜME SÜRECİNDE UZUN SÜRE KULLANACAĞIM İÇİN SANIRIM SANDERO 1 ADIM ÖNDE
  • KATILIYORUM LPG YAKIT KONUSUNU ÇÖZER AMA GARANTİ BOZULUYORMUŞ...
  • firat1233 F kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan sanderoyu al geç. Eğer sandero alırsan acaba ibiza mı alsaydım demezsin. Çünkü yakıt zaten onu dedirtmez. ama ibiza alırsan acaba sandero mu alsaydım diyeceğine eminim. Zaten aralarında bariz bir fark yok. Yani varsa bile üzümün çöpü armudun sapı hesabı olur. Sandero yakışıklı da bi araba.

Sanderonun 0.9 turbo versiyonunu da tavsiye ederim yakıt olarak dizeli aman aman aratmaz. Daha uyguna gelebilir belki. Benim 0.9 turbonun son 3700 km deki ortalaması 6.1.
  • Sandero dizel avantaji ve DCI motorla önde

• Hocam bwn bi opel kullanicsyim tarafsz yorm yapacam,sen egerki sanderyla ibizayi ayni kefeye koyuyosan araba forum stelerinde dolasma,pataklaya pataklaya lafla dayak yersin,ikisininde icine bi bin otur sonra geri kalk burdan bile anlarsin.Bir yanda heryeri cin mali naylonla kaplanmis araba,diger yanda sevmesemde wv nin izlerini imzasini tasiyan kalite farki var,penzinde u bile sehirler arasi 5.4 u rahat goruyor.Madem yakiti buksdar takiyosun Al Bi Bisiklet Beles Beles Bin..

• hocam yorumun çok güzel ama araba mercedes te olsa belli bi km sonra bakım gerekiyor.unutyamayalım burası türkiye .ama buda bi yere kadar tabi kalite de önemli bu yüzden her yönden en ideal arabaya karar vermeye çalışıyorum.
  • firat1233 F kullanıcısına yanıt
    Hocam size bsey dyemem alici sizsiniz sonucta mesele su,az onceki yorumu yapan cocuk daha hic araba bile belki kullanmadi belkide ehliyeti bile yok hic gormemis aralarinda fark yok dyo insanlari yanlis yonlendirebilir size gelince,ikisinede test surusu mutlaka yapin ozaman karar verin cidden soyluyorm belki farkli fikirlernz olacaktir..

• Sandero 90 bg
    Kesinlikle sandero eco modu da var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.