Şimdi Ara

arkadaşlar lutfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 16 Ocak 2020; 10:4:9 >

• Hocam hiç olmadı YouTube a anakartinizin modelini ve ram hızı yükseltme nasıl yapılır yazın çıkan videolardan bakarak bile yapabilirsiniz çok zor bir işlem değil aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Hocam hiç olmadı YouTube a anakartinizin modelini ve ram hızı yükseltme nasıl yapılır yazın çıkan videolardan bakarak bile yapabilirsiniz çok zor bir işlem değil aslında
    1 tane bile yok hocam.yaptım. işlemcim i7 8700k anakartım asus maximus x hero .hiç bu kadar caresiz kalmamıştım ya.
  • 8700k ve maximus x hero ile 2666 ram de kötü tabi. Umarım halledersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yokmu yardım edicek babayiğit ya? altı ustu bi ram o.c si ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 13 Kasım 2019; 18:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ram kiti model, fabrika çıkış frekansı ve sistem bilgileri nedir?

Öncelikle CMOS reset atıp biosu sıfırlayın.

4266MHZ bellek takınca o frekansta dogrudan çalışmayabilir. anakart ve sisteme bağlı voltaj ayarı ve BLCK ratio yükseltmen gerekebilir.

Ai overclock tuner: XMP 1 seçili olsun. ( XMP1 ile Sonuç alamazsan Xmp2 ile adımları tekrarlarsın. )

"Dram Frekansı ve Dram voltajı" belleklerin üzerindeki voltaj degeriyle aynımı kontrol edip boot edin.

önyükleme yapmaz mavi ekrana düşerse.

Dram frekansını 4133 olarak degiştirip. BCLK çarpanını bellek fabrika frekansına eşit hale gelene kadar yükseltip kaydedin

ön yükleme yapamıyorsa DRAM Voltajı artırmayı deneyin ( 1.41, 1.42, 1.43, şeklinde DRAM Samsung-B Die ve Default voltajı 1.45 üzeriyse 1.5-1.51v kadar çıkabilirsin.) 1.45e kadar stabilte yakalayamazsan. BLCK ocyi geri al, stabil hale gelene kadar DRAM frekansını düşür.

Not: Bios'a her girişte fabrika ayarlarına sıfırlamadan değişiklik yapmayın.

• arkadaşlar lutfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 14 Kasım 2019; 19:0:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam butun bios daki istediniz yerin fotosunu attim.

• Gerekli yerleri işaretleyip özelden yolladım hocam, sonuç alamazsan dönüş yaparsın manuel voltaj ve BCLK ile hallederz.
  • Clear CMOS dene bence. Bazen bios update sonrası ayarların sapıttığı oluyor yeni nesil anakartlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Clear CMOS dene bence. Bazen bios update sonrası ayarların sapıttığı oluyor yeni nesil anakartlarda.
    nasıl yani bios u 2 3 defa sıfırladım.yine aynı durum.
  • Default ayarlara dönmekle Clear çekmek aynı şey değil hocam. Clear yaparsan bios daki bütün kök ayarlar da sıfırlanır artık kod dizini kalmaz. Yalnız o ramleri 3600Mhz de kullan bence. Daha fazlası gecikme yapar ve sana çok yararı olmaz. XMP de 3600 idealdir o Ramlere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.