Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN ÇOK ACİL LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MONSTER® ABRA A7 V5.2.1 almayı düşünüyorum, işletim sistemini siteden win8 olarak seçip ödemeyi kabul ettim fakat ssd de gerekiyomuş diye duydum ben şimdi sadece win8 işaretleyip onu ödesem gelince sorunsuz olarak kullanabilirmiyim direkt olarak ? Çok acil cevap yazabilirmisiniz gerçekten çok ihtiyacım var bu bilgiye.

• Üzerinde zaten 750 GB lık HDD bulunuyor SSD opsiyonel bir durum istersen SSD yi sonradan da takabilirsin. Windows 8.1 750 GB lık Harddiske yüklü olarak gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxx36

Üzerinde zaten 750 GB lık HDD bulunuyor SSD opsiyonel bir durum istersen SSD yi sonradan da takabilirsin. Windows 8.1 750 GB lık Harddiske yüklü olarak gelecektir.

Hocam yani sitenin ozellestir kismindan sadece isletim sistemi odesem halloluyo is

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelleştir kısmında zaten 1.Port mSATA bölümünde ''yok'' işaretli ve 1.Port 2.5'' de standart olarak 750 GB seçilmiş durumda, yükseltmek istemezseniz bu özelliklerde kalacaktır. İşletim sistemi olarak da 8.1 lerden bir tanesini seçtiğinizde dolayısıyla yüklü olarak size gönderirler. İçiniz rahat olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxx36

Özelleştir kısmında zaten 1.Port mSATA bölümünde ''yok'' işaretli ve 1.Port 2.5'' de standart olarak 750 GB seçilmiş durumda, yükseltmek istemezseniz bu özelliklerde kalacaktır. İşletim sistemi olarak da 8.1 lerden bir tanesini seçtiğinizde dolayısıyla yüklü olarak size gönderirler. İçiniz rahat olsun :)

Hocam allah razı olsun iyi akşamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.