Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Biraz Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman olduğu gibi bisikletimle işlerimi halletmeye çıktım neyse dönüş yoluna kadar herşey çok güzeldi korna çalıp selam veren bir kaç kişi dahi oldu.Neyse işte dönüş yolunda akan trafik solumdan araba geçiyor.Neyse gayet güzel gidiyoruz.Sağa parkeden bir insan! kapıyı öyle bir güzel açtı ki , aynayı neden koymuşlar bilmiyorum.Hayır vursam bana bişey olacağı yok . En fazla jantım yamulurdu bi iki yerim zedelenirdi.Çok oldu yakın arkadaşlarımda böyle durumlar genelde onlara bişey olmadı neyse.Çarpmış olsam hasarı o alacak.Kapıyı açınca mecbur sola bakmadan sola kırdım frenle beraber tekerin ucu kapıyı sıyırdı geçti.Arkadan guilettacı farkedip frene basmasa inanın altına alırdı.Tek istediğim bizim ve kendinizin sağlığı için inerken aynaları kontrol edin lütfen.Acelesi vardır belki diyenler olabilir.Adam inip sövdü.Acelesi olan insanın yapacağı iş değil.Neyse arkadaşlar abilerim iyi günler hayırlı kazasız belasız sürüşler Biraz uzun oldu kusuruma bakmazsınız umarım.İçimdekileri dökmek istedim guiletta şoförü arkadaşda burda ise teşekkür ederim.34 LLC idi sanırım plakası devamını göremedim pek

• Gerizekalı hem kapıyı açıyor dikkat etmeden, hem de inip sövüyor. O söven dilini yedireceksin ona. Gerçi insanımız koca arabayı görmüyor dan diye açıyor kapıyı, bisiklet ve motor kültürü olmayan bir toplumda çok da şaşırılmayacak durumlar aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Gerizekalı hem kapıyı açıyor dikkat etmeden, hem de inip sövüyor. O söven dilini yedireceksin ona. Gerçi insanımız koca arabayı görmüyor dan diye açıyor kapıyı, bisiklet ve motor kültürü olmayan bir toplumda çok da şaşırılmayacak durumlar aslında.

Hocam inanın değmez ya şimdi ben orda onunla uğraşırken kansızın biride gelip bisikleti alıp götürürse vs vs. Adamın ne olduğu belli değil. Yoksa pompayı alıp elime yürümek aklımdan geçmedi değil Ama değmez be hocam

• Bir gün bir araba alır gider kapısını arkasından söver artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Bir gün bir araba alır gider kapısını arkasından söver artık.

Bu seferde çarpanın başına bela be hocam umarım kimsenin başına bi dert açmadan kendi akıllanır
  • boşverin...

Pecum vulgaris. Kaba insan. Sebep sonuçla, matematikle, biçimle, beş kişiden fazla bir cemiyetle pek düşünemez. Kabalığı birimize özel değildir. Büyük bir aracın yanından geçerken de tam trersi bir korku ve itaat içindedir. Küfürlerni, silahlarını kazıyın altınadan itaat çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

boşverin...

Pecum vulgaris. Kaba insan. Sebep sonuçla, matematikle, biçimle, beş kişiden fazla bir cemiyetle pek düşünemez. Kabalığı birimize özel değildir. Büyük bir aracın yanından geçerken de tam trersi bir korku ve itaat içindedir. Küfürlerni, silahlarını kazıyın altınadan itaat çıkar.

Çok güzel konuşmuşsunuz hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Dikkat
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bisiklet ve motosiklet kullananların en çok karşılaştığı tehlikeli durumlardan birisi. Kanunlara göre de haklıyız fakat sorun kanunlarımızda değil; insanlarımızın ciddiyetsizliğinde, düşüncesizliğinde.

Farkındalık yaratmak adına bir şeyler yapıyoruz ama olacak gibi görünmüyor. Bisikletle giderken sürekli "inşallah arkadan gelen araç sürücüsü telefonundan mesaj yazmıyordur" diye düşünüyorum. Kaldırımlara bakın, sağlam taş kalmamış. Her yere bir araba vurmuş, çıkmış.
  • Bisikletliler trafikteki haklarını ne kadar bilse de otomobildekiler bunu bilmiyor. Bilse bile uymuyor. Ya hu trafik kurallarına kim uyuyor ki ?

geçmiş olsun. kaskınızı takın. temkinli gidin.
  • her şeyin ehliyeti var insan olmanın ehliyeti yok
  • Geçmiş olsun hocam.Damacanaya hallenen bir ülkede yaşıyoruz yapacak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Bisikletliler trafikteki haklarını ne kadar bilse de otomobildekiler bunu bilmiyor. Bilse bile uymuyor. Ya hu trafik kurallarına kim uyuyor ki ?

geçmiş olsun. kaskınızı takın. temkinli gidin.

Hocam inanın kasksız yolda yürümekden bile korkar olduğum için hiç çıkarmam kafamdan bisiklete binerken cidden gerekli aslında.Bi yerden saksı düşer tuğla düşer dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Geçmiş olsun hocam.Damacanaya hallenen bir ülkede yaşıyoruz yapacak birşey yok.

Çok saolun hocam.O yöndende öyle haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Bisiklet ve motosiklet kullananların en çok karşılaştığı tehlikeli durumlardan birisi. Kanunlara göre de haklıyız fakat sorun kanunlarımızda değil; insanlarımızın ciddiyetsizliğinde, düşüncesizliğinde.

Farkındalık yaratmak adına bir şeyler yapıyoruz ama olacak gibi görünmüyor. Bisikletle giderken sürekli "inşallah arkadan gelen araç sürücüsü telefonundan mesaj yazmıyordur" diye düşünüyorum. Kaldırımlara bakın, sağlam taş kalmamış. Her yere bir araba vurmuş, çıkmış.

Hocam dedim ya arkadan gelen araç dikkatli olmasa altına alır giderdi suçlu da olmazdı hiç bir şekilde çünkü bi anda önüne çıkmak zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

her şeyin ehliyeti var insan olmanın ehliyeti yok

Haklısınız hocam eğitimsizlik çok büyük rol oynuyor. bi mesajda bi kaç kişiyi alıntılamayı bilsem keşke
  • Geçen ben de bisikletle park halindeki araçların yanından gidiyordum solumda trafik akıyor.
    Bir arabaya yakın geçiyordum hızım yüksek değildi. Bir baktım yanından geçeceğim araç yola çıkıyor.
    Adam tekeri tam sol yapıp çıkmaya uğraşıyormuş, görür görmez hafif sol yaptım.
    Yine vuracak gibi geçtim ama yapacak bir şeyim yoktu. Ya vurup arkadaki aracın beni görmesine dua edecektim ya da sol tarafa sert dönüşümde arabanın altına girecektim...

Size de geçmiş olsun.
    Kapı kısımlarına özellikle dolmuşlarda dikkat etmek lazım bir anda kapı açılıyor, ve de araçların solundan gitmek gerekiyor.
    Dönen kimse sağa bakmıyor çünkü
  • Bu ülkede bisiklete binme cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Ben arabamın içinde kendimi güvende hissetmiyorum. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Bu ülkede bisiklete binme cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Ben arabamın içinde kendimi güvende hissetmiyorum. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam zaten şehir içinde binerken bıçak sırtında hissediyor insan kendini. Ama uzun turlarda zevk alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.