arkadaşlar.bir süre sadece internete girmek,mp3dinlemek,film izlemek için 250milyona ibm pc300gl alıyorum.Sizlere danışmak istediğim bazı şeyler var.Özellikleri bu..
• Intel (R) PII-400 işlemci • Intel BX440 Yongaset Anakart • 192 MB SD Bellek (Kingston,Viking,IBM) • 8,4-10 GB Sabit Disk • Integrated S3 TRIO 3D Ekran Kartı • 48X CD-Rom Sürücü • 1.44 Disket Sürücü • MICROTOWER 4x4 IBM Kasa • Q Türkçe Klavye, Fare Seti • 10/100 Ethernet • 17" IBM E74 CRT Monitör
440bx anakart var.bu anakarta bios güncellemesi yapmadan 40gb ekstradan hard disk taksam sistem hard diski görür mü?Sorunsuz çalışır mı? ee parasızlık ne yaparsın.internet cafelere düşmeyelim diye alıyoruz işte...paralanınca packard bell r9220 alıcam inş.
quote:
Orjinalden alıntı: omurkadir
arkadaşlar.bir süre sadece internete girmek,mp3dinlemek,film izlemek için 250milyona ibm pc300gl alıyorum.Sizlere danışmak istediğim bazı şeyler var.Özellikleri bu..
• Intel (R) PII-400 işlemci • Intel BX440 Yongaset Anakart • 192 MB SD Bellek (Kingston,Viking,IBM) • 8,4-10 GB Sabit Disk • Integrated S3 TRIO 3D Ekran Kartı • 48X CD-Rom Sürücü • 1.44 Disket Sürücü • MICROTOWER 4x4 IBM Kasa • Q Türkçe Klavye, Fare Seti • 10/100 Ethernet • 17" IBM E74 CRT Monitör
440bx anakart var.bu anakarta bios güncellemesi yapmadan 40gb ekstradan hard disk taksam sistem hard diski görür mü?Sorunsuz çalışır mı? ee parasızlık ne yaparsın.internet cafelere düşmeyelim diye alıyoruz işte...paralanınca packard bell r9220 alıcam inş.
bana pek görür gibi gelmedi açıkçasızaten o kartı güncellesen güncellesen ne kadar güncelleyebilirsin?
40gb hdd yi çok büyük bir ihtimal 30 olarak görecek.i440bxlerin çoğu böyle.Bende de var...
tek 40 görmez kardeş 32gb görür tek partition göstermek için fdisk yapman lazım diske 32'lik jumper tak fdisk yap 2'ye böl böleceğin kısmına (elle bişey girme çünküü kabul etmicektir) "50%" işareti yap fdiski bitir formatı at diskin c:20gb d:20gb oldu
Orjinal BIOS varsa görmeyebilir. Ama anakartın üreticisi belli ise ve sitesinde BIOS update mevcutsa BIOS update ile görebilir. Benim Gigabyte 440 BX çipsetli BXC anakartım 40GB görüyordu hatta Update ettiğim BIOS unda 75GB a kadar destekleyeceği belirtilmişti.
görür..........BX440 anakart 40gb görür fdiskte görmese bile aldırma % olarak bölümle eğer istersen tabii PIII işlemci takarsan daha iyi olur