Şimdi Ara

arkadaslar lg 34uc89g modelini almayi dusunuyorum? olumsuz gordugunuz bişeyi varmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oup59

İstanbul Bilişim eski bir firma. Eğer bu tarz bir yaklaşımları da varsa güzel.
    valla bugun ordanda kötü haber geldi.firmalarinin hepsinin bi tarafi oynuyor hocam.3 olu pitsele kadar geri iadeyi kabul etmiyoruz dediler ve egerki bi monitorde sorun yoksa koşulsuz iadeyi de kabul etmiyoruz dediler.bu koşulsuz iadenin icinde 3 olu pitselde cıksa urun sorunsuz sınıfına giriyormuş.kanunlardan bahsedince sanırım kanunlarda degisiklik yapılmış kutulu urunlerde egerki urunde hicbir kusur yoksa şartsız geri iade kaldirilmiş.hani zevkine geri vermek istiyorum dedigin zaman kutulu ve ilk kez acılan bir ürünse geri iade olmuyormuş artık.ama benim durumuda anlatıyorum .bakın diyorum kendinizi benim yerime koyun.8 bin tl verip 3 olu pitselli monitormu kullanıcam diyorum.sizde haklısınız az para degil diyorlar.ama sonuc yok :D acer in gecen senede turkiye şartları cok agırdı.ve piyasayi asus rog serisine kaptirmişlardi.bu senede gidişat boyle olursa yine aynı sonuc olur ki bu sefer artık daha fazla firma var.samsung ,lg ,auc ,dell

bugun amazonda 30 sayfaya yakın bu urunle ilgili satış sonrası yorum okuyorum tek tek.suan 10. sayfadayım. daha olu pitsel cikti diyeni hic gormedim.sanırım bi onceki predator serisindeki x27 lerdeki hataya tekrar düşmek istemiyorlar ve bir kac kisi urunlerin kontrol edildikden sonra kutulandıgını filan yazmışlar. ama burası tr de.herşey cıkabilir. hic kullanıcı yorumları veya satın alanda bulamadımki danışsam.

• Benim bildigim cayma hakki yasasinda bir degisiklik yok. Avukat arkadasi bi aratsam ne diyecekler acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 23 Ekim 2018; 19:8:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim bildigim cayma hakki yasasinda bir degisiklik yok. Avukat arkadasi bi aratsam ne diyecekler acaba :)
    hocam.bi fırsat bulupda tesekkur edemedim.cok ilgili alakalı bi arkadaşsınız.saolun varolun.2007 2008 deki yardımlaşma dayanişma aklıma geldi siz boyle ilgilenildikce.
  • Forumun amaclarindan birisi bu zaten hocam ama eski donemler yok artik acikcasi. Monitore gelirsek olu piksel cikar mi bilmiyorum ama cayma hakkindan yararlanmak istiyorsaniz bence en azindan hepsiburada gibi bir yerden alin. Normal sartlarda cayma hakki isine hepsiburada daha sadik. Saticisi kendi olacak sekilde tabiki.

Forumun amaclarindan birisi bu zaten hocam ama eski donemler yok artik acikcasi. Monitore gelirsek olu piksel cikar mi bilmiyorum ama cayma hakkindan yararlanmak istiyorsaniz bence en azindan hepsiburada gibi bir yerden alin. Normal sartlarda cayma hakki isine hepsiburada daha sadik. Saticisi kendi olacak sekilde tabiki.
    ok hocam.yanlız dolar bugun hemen bi 30 kurus yukseldi fiyatlari da yukseldi.1 hafta kadar bi takip edicem.amacım lg nin nano ips ide beklemekti ama o suan icin sadece free sync 2 olarak cıkıyormuş. suan icin listenin basında bu var.urunu almasına alırım ama bu monitorun ederi en fazla 5k filandi dolar bu kadar yuksek olmasa.

Bu cihazlar 900-1200 usd bandindaki premium cihazlar oldugundan vergiler yuzunden fiyatlari hep yuksek. 5000tl olmasi icin dolar 3 civari olmasi gerekir ki o is de malum :)
    hocam az once 175 tuketici hakem danışma hattını aradım.25 kişi sıra bekledim :) .derdimi sıkıntımı anlattım.8000 tl ye alıcağım ürünü koşulsuz iade alamiycaklarını kutusu acılmış urunlerin iadesinin olmadıgını soylediklerini söyledim.
    tüketici hakem heyetinin verdiği cevabı size aktariyorum. mesafeli alişverişlerde 6500 nolu yasaya dayanarak 14 gün icinde hicbir sorgu sualsiz iade etme hakkınız bulunmaktadir dedi.sadece bu 14 günlük iadeye kozmatik(ruj, parfüm vs )tarzı şeyler girmemektedir dedi.egerki firma iadeyi kabul etmiyorsa firmaya bi dilekce yazarsiz bu dilekceye cevap olumsuz olursa adliyelerde bulunan tuketici mahkemelerine başvurarak hakkınızı araya bilirsiniz dediler.

edit:tüketici hakem heyeti danışmanı son sözünde alacagınız firmaya lütfen arayak tuketici kanunlarında 6500 nolu yasayı okumalarını söyledin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 24 Ekim 2018; 10:43:13 >

• Hocam ona zaten şüphe yok. Firmalar kendisi ayak yapıyor. Sonra ne oluyor? Tabi ki müşteri kaybediyorlar. Tüketicilerin "uğraşmama ihtimaline" karşılık şanslarını deniyorlar. Belki biraz uğraşı sonucu hakkınızı alıyorsunuz. Ondan sonra da tabi ki ne siz ne de arkadaşlarınız bir daha o firmaya uğramıyor.

Satıcılar sorunlu ürünü iade alıp distribütörle uğraşmak yerine bu işi müşteriye yüklemeye çalışıyor. O zaman biz direk distribütörden alalım. Ne diye aradaki satıcı karını da yükleniyoruz.

Ben monitör aldığımda kutusunu açarım. İçinden poşetli çıkan kablo, kitapçık vs. hiç bir şeye dokunmam. Ürünün etiketlerini de sökmem/çıkarmam. Ayaklığını bile monte etmem.

Test etmek için bunların hiçbirine ihtiyaç yok. Güç verip bilgisayara bağlarım. Sonra da testlerimi yapıp durumuna bakarım.

Ama işin diğer yönü de var. Tabi ki alıcı olarak cayma hakkı işini suistimal eden de bir çok kullanıcı vardır. Bu da bir gerçek. Kutu içeriği orjinalliğini kaybetmiş, aksesuar poşetleri açılmış, etiketleri yırtılmış, 5-10 gün kullanılmış ürünü geri almamakta satıcılar da haksız değil. Distribütöre böyle bir ürünü geri verip yenisi ile değiştirmekte onlar da zorlanır böyle bir durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hangi model mesala.

27UK850 ya da 32UD99W

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LuqueTr

quote:

hangi model mesala.

27UK850 ya da 32UD99W

Alıntıları Göster
    hocam 2 model de cok guzel ancak freesync .bende nvidia ekran kartı var.

hocam 2 model de cok guzel ancak freesync .bende nvidia ekran kartı var.

Hmm anladım hocam bende almayı düşünüyorum ama ben PS4 Pro da kullanacağım

Hocam bunların yanında profesyonellere hitap eden PA32UC modelinin de görüntü kalitesi mükemmel ps4 pro da kullanıcam demişsiniz eğer bütçenizi aşmıyorsa seçeneklerin arasında bunu da düşünün derim.

Bu arada Lg nin 34gk950g incelemesi geldi
    www.tftcentral.co.uk
    LG 34GK950G Review - TFT Central
    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_34gk950g.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 25 Ekim 2018; 22:2:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arda505

Hocam bunların yanında profesyonellere hitap eden PA32UC modelinin de görüntü kalitesi mükemmel ps4 pro da kullanıcam demişsiniz eğer bütçenizi aşmıyorsa seçeneklerin arasında bunu da düşünün derim.

Bu arada Lg nin 34gk950g incelemesi geldi
    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_34gk950g.htm
    hocam monitör çok iyi duruyor özellikleri fln ama fiyatı çok yüksek 18K gibi bir fiyat var monitöre o kadar para vermeyi gereksiz görüyorum açıkcası

• LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Bir monitör için yüksek fiyat doğru söylüyorsunuz bi ara kdv indirimi+dolar düşmesiyle 15K yı gördü ama yine de fazla,sonuçta televizyon tarafında bu paralara şu an piyasadaki en iyi tvlerden olan 15K ya Lg C8 Oled veya 17K ya da Samsung Q9FN Qled Va alabiliyorsunuz

İlgili ürünler

www.vatanbilgisayar.com
    LG 55C8 55" 140 CM 4K UHD OLED webOS SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55c8-55-140-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

www.vatanbilgisayar.com
    Samsung QE 65Q9F 65'' Qled Smart Televizyon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65q9f-65-163-cm-4k-uhd-qled-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 27 Ekim 2018; 22:31:4 >

• arda505 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben de LG 34GK950G bekliyorum. Oldukça iyi bir monitör yeni teknoloji nano ıps panel kullanıyor falan eksi yönlerini de belirtmiş incelemede. Fakat Türkiye fiyatı 15-18 binlerde olursa alınmaz. Bunun yerine Acer Predator X34 alırım 7 bine daha mantıklı. Hee tabi bu fiyatlara çıklabiliyorsa biraz daha fazlasına OLED TV de olabilir hayvan gibi ekran olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 30 Ekim 2018; 15:9:37 >

Orijinalden alıntı: arda505

Bir monitör için yüksek fiyat doğru söylüyorsunuz bi ara kdv indirimi+dolar düşmesiyle 15K yı gördü ama yine de fazla,sonuçta televizyon tarafında bu paralara şu an piyasadaki en iyi tvlerden olan 15K ya Lg C8 Oled veya 17K ya da Samsung Q9FN Qled Va alabiliyorsunuz

İlgili ürünler

www.vatanbilgisayar.com
    LG 55C8 55" 140 CM 4K UHD OLED webOS SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-55c8-55-140-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

www.vatanbilgisayar.com
    Samsung QE 65Q9F 65'' Qled Smart Televizyon Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-65q9f-65-163-cm-4k-uhd-qled-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

OLED tavsiye etmiyorum hocam çok araştırdım bende logo yanması olayı var ve garanti dışında tutuyorlar

• quote:

Benim bildigim cayma hakki yasasinda bir degisiklik yok. Avukat arkadasi bi aratsam ne diyecekler acaba :)
    bende merak ettim şimdi
    Hocam yasalarda değişiklik yok. Firmalar müşterileri bezdirmek için iade almıyorlar başta. Herkes hakem heyeti vs. ile uğraşmaz diye düşünüyorlar. Tamamen profesyonellikten uzak davranıyorlar. Çünkü ülkemizde işler genelde böyle yürüyor. Önce şanslarını deniyorlar yani ama sonra THH kararı çıkınca ya o karara istinaden ya da ona da direnip haciz işlemi yoluyla iadeler gerçekleşiyor.

Sanırım toplamda iadesi kabul edilmeyen müşterilerden elde edilen kar iadeler ve iade masrafları (avukat, ürün bedeli faizi vb.) ile karşılaştırıldığında daha yüksek kalıyor.

Müşteri memnuniyeti zaten pek umurlarında değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 30 Ekim 2018; 13:47:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 30 Ekim 2018; 14:30:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.