Şimdi Ara

arkadaslar lg 34uc89g modelini almayi dusunuyorum? olumsuz gordugunuz bişeyi varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar beklemekten sıkıldım.2019 sonuna dogru gelidek hdr li monitorlerin fiyatlari allah bilir kactan cıkıcak.bir tane almayı dusunuyorum.

altta linkini verdigim ürüne bakiyorum.ekran kartim 1080 ti. 7000 tl ye kadar butcem var.linkini verdigim monitorun olumsuz gordugunuz bi durumu varmi?
    www.vatanbilgisayar.com
    LG 34" 34UC89G Monitör - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-34-34uc89g-21-9-ultra-wide-ips-monitor.html

• Selamlar bence 3440x1140 çözünürlükdeki monitörlere bakmalısınız. 1080 çok iyi sonuçlar vermeyebilir.
  • Cozunurluk dusuk kalabilir. Daha onceden 34inch um65 kullandim. Kullanirken kotu degildi ama sonra 1440p ye gecince farki anladim. Bir de kavisi 3800r. Yani duz ekrandan pek farki yok. Kendi adima tercihim 2000R ve alti modeller.

Vatan vs.bir yerde gidip cihazi canli gorun eger bakmadiysaniz

Not:
    1.7000tl butceye. VA panel ok derseniz AOC AG352UCG, yok IPS olsun derdeniz Acer Predator X34P olur.

2. Monitor kacirmayin. Vatan cihazin yaninda 11798tllik razor chroma klavyeyi hediye veriyormis 😂😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 21 Ekim 2018; 14:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bütçeyi biraz aşsada alttaki ürünler daha iyi olacaktır

Ips

www.sinerji.gen.tr
    Acer 34 X34Pbmiphzx 4ms 100Hz HDMI,DPPort 4K G-Sync Curved Gaming IPS Monit�r
    https://www.sinerji.gen.tr/acer-34-x34pbmiphzx-4ms-100hz-hdmidpport-4k-g-sync-curved-gaming-monitor-pmu416378

www.istanbulbilisim.com
    Acer Predator X34P bmiphzx 34 in� 4K QHD 100Hz Kavisli Gaming Monit�r
    https://www.istanbulbilisim.com/acer-predator-x34p-bmiphzx-34-inc-4k-qhd-100hz-kavisli-gaming-fiyati-271923.html

Va

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 21 Ekim 2018; 15:42:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Cozunurluk dusuk kalabilir. Daha onceden 34inch um65 kullandim. Kullanirken kotu degildi ama sonra 1440p ye gecince farki anladim. Bir de kavisi 3800r. Yani duz ekrandan pek farki yok. Kendi adima tercihim 2000R ve alti modeller.

Vatan vs.bir yerde gidip cihazi canli gorun eger bakmadiysaniz

Not:
    1.7000tl butceye. VA panel ok derseniz AOC AG352UCG, yok IPS olsun derdeniz Acer Predator X34P olur.

2. Monitor kacirmayin. Vatan cihazin yaninda 11798tllik razor chroma klavyeyi hediye veriyormis 😂😂😂
    Vatan acer satmiyor hocam

Hediye ceki falan mi var hocam? Mecburen vatandan mi alacaksiniz cihazi? Soyledigim acer baktiginiz monitore gore daha ustun bir model. Fiyati da ona gore pahali.
    hediye ceki filan yok hocam.siz şey demişsiniz ya .vatan bu monitoru alana klavye veriyormuş diye.ondan dolayi oyle dedim.ayrıca 7000 tl lik monitoru gozumle gorup almak isterim.olu pitsel testi yaptırıp ısık sızma testi yaparim.vatanda bu imkanlar var.acer ı bu şartlar altında alacagım bi yer varmi?

Orijinalden alıntı: arda505

Daha mantıklı seçenekler mevcut,çözünürlük o boyuta göre düşük

Bütçeyi biraz aşsada alttaki ürünler daha iyi olacaktır

Ips

www.sinerji.gen.tr
    Acer 34 X34Pbmiphzx 4ms 100Hz HDMI,DPPort 4K G-Sync Curved Gaming IPS Monit�r
    https://www.sinerji.gen.tr/acer-34-x34pbmiphzx-4ms-100hz-hdmidpport-4k-g-sync-curved-gaming-monitor-pmu416378

www.istanbulbilisim.com
    Acer Predator X34P bmiphzx 34 in� 4K QHD 100Hz Kavisli Gaming Monit�r
    https://www.istanbulbilisim.com/acer-predator-x34p-bmiphzx-34-inc-4k-qhd-100hz-kavisli-gaming-fiyati-271923.html

Va

hocam acer x34 u begendim.tr ye yeni gelmiş galiba. 2 şey kafama takıldı bir hz si biraz düsük geldi.(120) ama bu panel turunde 120 den daha üstünde gormedim.2. side ben bu monitoru sinerji den alırsam nasıl olu pitsel testi ve ışık sızma testi yaptiricam.zira paneli ips panel.cok sıkıntılı panel turu.

• Eğer stoklara gelirse 144hz olarak lgnin ips panelli 34gk950f modeli var ama free-sync 2 olarak gelecek ve bütçenizi aşacaktır g-sync olanı ise yine oc ile 120 ye çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 22 Ekim 2018; 11:25:30 >

Orijinalden alıntı: arda505

Eğer stoklara gelirse 144hz olarak lgnin ips panelli 34gk950f modeli var ama free-sync 2 olarak gelecek ve bütçenizi aşacaktır g-sync olanı ise yine oc ile 120 ye çıkacak
    hocam free sync li monitor dusunmuyorum.nvidia 1080 ti var.

bugun sinerji ile görüstüm.monitoru eger alırsamolut pitsel ve ışık sızması testi yaparmısınız dedim.kutuları kendilerinin acmadıgını ve sadece musterilerin actıklarını böyle bi hizmet vermediklerini söylediler.peki ben satın alırsam ve ölü pitsel cıkarsa ne yapiliyor dedim.garanti ve servis süreci başlıycak denildi ve ya para iadesi yada yenisiyle degisim kararı cıkar dedi. sinerji nasıl bir firma bilemedim hocam.ben genelde inventus ve monitorde de vatan ile calısırım.vatanın datın alırkenki kutu acıp saglam modelini vermesi hosuma gider.diger hicbir firmada boyle bir hizmet yok.

edit:acer in disbiritoruylede gorustum .5 tane olu pitsele kadar geri iade alamiyoruz denildi.ama daha sonra istanbul bilisim i aradım.urun size ulaştıktan sonra 2 gun boyunca sizin gormus oldugunuz bir kusur varsa sorgusuz sualsiz iade hakkınız var dedi.ister acılmamıs baska bir model ister de para iadesi yapariz dedi.size biz bu garantiyi veriyoruz denildi.bilemedim ne yapayim..asus da 1 tane bile cıksa koşulsuz şartsız iade hakkımız var.

fikrinizi almak isterim arda hocam.@arda505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 22 Ekim 2018; 13:55:0 >

• valla arkadaslar urun konusunda hic bir sıkıntım yok acer x34p modelini begendim ancakkkkk

tr de 2 firma satiyor.sinerji ve istanbul bilişim her 2 firmada olu pitsel ve işik sizmasi icin yapabilecegimiz hic bişey yok diyorlar.hatta servisini arattırdık isik sızması zaten garanti kapsamına girmiyormuş.ölü pitsel de 5 tane ye kadar garantiye girmiyormuş.ben 8 bin tl vericem bir sürü ölü pitselle veya işik sizmasi sorunuyla ugrasıcam.ben hiçbirşey anlamadım bu işten.firmaların cok kati kuralları var ve musteri lehine hic bir şartları yok. cok ciddi mağdur edicek şeyler var.
    sizinde firkiriniz onemli arkadaşlar riske girmeye değermi?@oup59 @arda505

Kutudan çıkarıp test edip eğer aşırı rahatsız eden bir ışık sızması vs. varsa aynen kutuya konur ve sonra da cayma hakkı kullanarak iade edilir.

Cayma hakkı kullanırken sebep belirtmenize gerek yok. İnternet alışverişi ve 14 hün hakkınız var. Eğer ölü piksel vs. derseniz servis raporu vs. isterler.

Cayma hakkını gereksiz yere kullanın. Cihazı görmek için alıp geri gönderin vey aalın 13. gün memnun değişim deyip geri gönderin demiyorum tabi ki.

Ama ışık sızması vs. fazla ise aynen iade edebilirsiniz.

İnsanlar bu küçük firmalardan (Nanokatalog, Teknolojipazarı, Bilişimport vs.) çok çekiniyor ama asıl sorunu Vatanbilgisayar'dan yaşıyor.

Memnuniyetsizlikten kolay iade konusunda Hepsiburada da genelde hızlı bir şekilde iade alıp ücreti geri yatırıyor.

Ben monitörleri genelde Hepsiburada.com kendisi sattığı ilanlardan alıyorum.

Monitörü Amazon'dna alsanız kargo ve gümrük dahil 8000TL gibi tutuyor. Şu an TR satıcılarında cihazın fiyatı daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Ekim 2018; 15:9:4 >

• Arkadaşında bahsettiği gibi bu iki yer ile kısıtlı değilsiniz acer x34p bence de iyi bir seçim olur,beğenmezseniz veya ürün sıkıntılıysa iki hafta içinde cayma hakkınızı kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 22 Ekim 2018; 16:30:0 >
  • tek tek firmaları ariyorum.az once teklonojipazar ı aradım.koşulsuz iade de egerki üründe bir kusur yoksa iade edemiyorsunuz oyle bir hakkınız yok kutu acılarak autlet oluyor dedi.sanırım teklonojipazar i eledik.

Ama cihazın yanında gelen kablo poşetlerini vs açmadan başka kablo ile denemek lazım tani ki. Kitapçığıdır, aksesuar kablolarıdır vs. aynen kalsın.

Bu bilgi iyi oldu.

Başka bir konuda şöyle yazılmış:

"Fiziksel bir mağazaları yok sipariş alınca tedarikçiden alıp satıyorlar. İade ve değişimleri bu yüzden sıkıntılı."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Ekim 2018; 18:56:2 >

Ona karar verecek makam teknolojipazar değil. 14 gün cayma hakkı yasal bir hak. Ha onlar geri almaz. Sonunda heyet ile mahkeme ile alırsınız o ayrı bir uğraş tabi ki.

Ama cihazın yanında gelen kablo poşetlerini vs açmadan başka kablo ile denemek lazım tani ki. Kitapçığıdır, aksesuar kablolarıdır vs. aynen kalsın.

Bu bilgi iyi oldu.

Başka bir konuda şöyle yazılmış:

"Fiziksel bir mağazaları yok sipariş alınca tedarikçiden alıp satıyorlar. İade ve değişimleri bu yüzden sıkıntılı."
    hocam alısram sinerji den veya istanbul bilişim den alırım galiba. heleki istanbul bilişimde furkan bey var.begenmezsiniz 2 gun icerisinde garanti surecide beklemeden kosulsuz iade aliriz ister yeni urun gondeririz ister paranızı veririz dedi.boyle bi garanti aldım

ancak acer servisi hem cok kabaydı hemde şartları cok katiydi.bayan la gorustum.bizzat dedimki ben bu cihaza 8000 tl ye yakın para vericem ve 4 ölü pitsel cıksa dahi (5 ölü pitsel de değişim varmiş) o şekilde kullanıcam doğrumu diye bi soru sordum.düşündü düşündü evet dedi.hangi birinizin mantigina yatıyor bu?

• hocam bende 4K HDR monitör arıyorum LG'nin monitörleri amazonda satılıyor. Amazondan almayı düşünmüyor musunuz?

Orijinalden alıntı: LuqueTr

hocam bende 4K HDR monitör arıyorum LG'nin monitörleri amazonda satılıyor. Amazondan almayı düşünmüyor musunuz?
    hangi model mesala.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.