Şimdi Ara

Asus n53s serisi hoparlor sorunu olan arkadaslar ıcerı buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
19.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben bır makınamı gerı verdım ve hoparlor patlak oldugunu soyledıler ıkıncı makınamı aldım aynı cızırtı bundada var benden baska yasayanlar burda soylerse bu sorunu toplu sekılde asalım.

kontrol ıcın orjınal muzık cdsı veya dvd blu-ray falan kullanalım son ses duzeyınde seste cızırdama bogulma ınce seslerde ses bozuluyorsa sorun buyuk ıhtımal sızdede vardır.

destegınızı beklıyorum dostlar

• Bende bu güne kadar bu N53s serisinden 3 notebook(2 sine değişim aldım elimdeki 3.) kullandım 3 ündede bu cızırtı mevcuttu aynı şekide bir arkadaşım var n53jf serisi ondada da var bu sorun diğer n53 serisi kullanna arkadaşlarda varsa burda paylaşırsa sevinirim.
  • haberlerınızı beklıyoruz arkadaslar
  • çözüm yokmu
  • dostum yazımsal bır cozum yok suan asusta bunun kronık bır sorun olmadıgını soyluyor ama cogu kısıde bu sorundan var hepberaber hareket edıp asusa toplu maıl falan yollarsak asus bu hatayı kabul edıcek ve bı duzeltme yoluna gıdecektır dıye dusunuyorum sorun kesınlıkle donanımsal cunku
  • bendede var bu sorun hatta sol hoparlörden geliyor çoğunlukla. Realtek HD Audio yöneticisinde equalizer ayarları ve ortam ayarlarını değiştirince az çok azaldı ama hala var .
  • benımde oyle ama bu soruna gecıcı bı cozum ılerde sol hoparlor tamamen bozulabılır yazımsal olarak cogu seyı denedım ama ses fulldeyken gene yapıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: batu91baykara

bendede var bu sorun hatta sol hoparlörden geliyor çoğunlukla. Realtek HD Audio yöneticisinde equalizer ayarları ve ortam ayarlarını değiştirince az çok azaldı ama hala var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son seste cızırtı olayını benimde dikkatımi çekti sanırım aynı şey bendede var hatta şöyleki bence bu bütün seride var bu şarkıya göre farklılık gösteriyor o yüzden kullanıcılar farklı şarkılarla denesinler bu cızırtıyı duyacaklar bence sadece son ses değil biraz daha alt seviyelerindede var ama bu sorun bu bilgisayarı kullanmamak için büyük bir engelmidir işte onu bilmiyorum bende tekrar detaylı inceleme yapıcam
  • aynen öyle bu hoparlörün kullanıldıgı butun seride var bu sorun inşallah bir çözüm bulabiliriz yoksa ben zırt pırt servise gitmekten yoruldum artık
  • aslında önce çözmemiz gereken şey bu sorunun bizi nekadar rahatsız ettiği bütün panelleri arızalı olarak kabul edersek ya bu pc lerden vazgeçicez yada bu şekilde kullanmaya devam edicez
  • n53sv aldım bende 1ay önce baktım cızırtı var bimekse iade ettim hemen geri. Netten sipariş vermenin faydası. Memnun değilim deyip 7 gün içindee iade edebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3453

aslında önce çözmemiz gereken şey bu sorunun bizi nekadar rahatsız ettiği bütün panelleri arızalı olarak kabul edersek ya bu pc lerden vazgeçicez yada bu şekilde kullanmaya devam edicez

Doğru söylüyorsun zaten ben o kadar yoruldum ki artık hiç umrum bile değil böyle kullanırm garanti bitmesine yakın yollarım değiştirirler hoparlörü veya doa verirler ama da önce bir çözüm bulabilceksek fikir alışverişi iyi olur bence
  • tabiki fikir alışverişine devam bu site niye var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3453

tabiki fikir alışverişine devam bu site niye var :)

tamam
  • Arkadaşlar realtek hd audio ve sonicmaster uygulamalarını kullanınca sesteki cızırtı ve boğukluk büyük miktarda ortadan kalktı. Ancak sesi yine %70 civarında açınca benm sol hoparlörden sanki bi tel kopmuşta titreşi misali bir ses geliyo.
    Benm sağ hoparlör patlak olabilir. sizde bu uygulamarı deneyip bi bakabilirseniz sevinirim.
  • dostlarım programla alakalı gorunmuyor azalma yernıe gore oluyor yerıne gore olmuoyr sayımızın artması bekleyıp asusa maıl atalım hep beraber o zaman sonuz ıyı ve hızlı olur
  • Ben bi daha inceleip değiştirmeyi planlıyorum. 1 ay içinde idrek değiştiriliyor sanırsam. Ancak yeni gelendede aynısı olcaksa boşuna vakit kaybı
  • valla benım ıkınıcısıde aynı sorun yaptı hmet adlı arkadasınsa 3. makınasıda yaptı bende 2.yi geri vericem asusa toplu ustlerıne gıdersek bı cozum bulurlar yoksa ben asus laptopu bır daha kullanmamak uzere degıstırcem
  • Hoparlörlerde sorun oldugunu zannetmiyorum , ama tiz seslerde dediğiniz gibi cızırtı oluyor o da hoparlörden değilde daha çok birseyin titresmesinden dolayı oluyo gibi gelyo ses , bazı sarkılarda bende de dediğiniz sey var fakat bazılarında en son alakası olmuyor . http://www.youtube.com/watch?v=Y7EQaNlsEFs buyrun fulleyin sesi . Sadece tizlerde oldugunu görebilirsiniz , bu bi sorunmudur bilmem ama hoparlör değilde , birşeyin titreşmesinden gibi gözüküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strahd_von_zarovich -- 20 Nisan 2011; 21:00:45 >
  • dostum dedıgın mantıklı ama servıse goturdugumde hoparlorun bana patlak oldgunu arızalı oldugunu soyledıler. tiz seslerde bıle cızırtı yapmamalı ayrıca bır hoparloır ozellıkle boyle bır marka
    quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

Hoparlörlerde sorun oldugunu zannetmiyorum , ama tiz seslerde dediğiniz gibi cızırtı oluyor o da hoparlörden değilde daha çok birseyin titresmesinden dolayı oluyo gibi gelyo ses , bazı sarkılarda bende de dediğiniz sey var fakat bazılarında en son alakası olmuyor . http://www.youtube.com/watch?v=Y7EQaNlsEFs buyrun fulleyin sesi . Sadece tizlerde oldugunu görebilirsiniz , bu bi sorunmudur bilmem ama hoparlör değilde , birşeyin titreşmesinden gibi gözüküyo.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.