Şimdi Ara

ARKADASLAR KURT UM ÖLDÜ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ONCA YOL GITTIM GELDIM, SORULARI CVPLADIM KURDU ALDIM DAHA ILK DAKKADA ÖLDÜ. SIMDI NAPICAZ ? NASIL YENIDEN KURT ALICAM BASTAN MI YAPICAM HERSEYI? BILEN BIRI WARSA SOYLESIN.

• Eynen Eyle

Satılıyorsa satın al derim :D
  • helvasını yapta yiyelim şaka abi bence sen bayağı bir level kas sonra git hayvan satın al yada hayvan almak için görev yap derim
  • kardeş, kalabalık server larda hayvanına sahip çıkacak lvl de olman gerek. en iyisi de buffer lar. öldürseler bile anında RES yapıp sonra Return ile ortamdan topuk yapabiliyosun hehe. Arkadaşa katılıyorum önce lvl ini yükselt :D
  • lan ne kurdu!!! benim daha kedim bile olmadi bu oyunda!!!
    nasil alioz pat??? neler war pet olarak tepesine binip gezebileceimiz weya yanimizda dolastirip kariya kiza hawa atabileceimiz???
  • wolf -> Kurt (görevle alınıyor=GA olsun hehe)
    Hatchling -> Ejderha yavrusu (GA)
    Strider -> Erişkin Ejderha (üzerine Biniliyo; at misali) (GA)
    Wyvern -> Ejderha (üzerine biniliyo; kuş misali) Kale alabilmiş Klan liderlerine veriliyor (C4 te para ile de satılıyor ; isteseler C3 te de satabilirler.)
  • Ya niye bidaha alasinki res scrolun varsa reslersin hayvani benimde ölmüştü resledim Tabi cesedi terkedip gitmediysen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deprem oldu beyler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte sorun da bu galiba; arkadaşın hayvanı ölünce arkadaş :
    "getti! getti! gettiiiiiiii"
    diye bağırarak kendini yollara vurmuş
  • hah ha hahah Ya koptun bu olaya ya Kurt getti he agacim öyle fazla özenmeyin börtüye böceğe sen git lvl kas ondan sonra zaten senin hayvana kimse dokunmaya cesaret edemicek!!! Bu arada mevlütünü ne zaman yapıyon! zuhaha
  • hah ha hahah Ya koptun bu olaya ya Kurt getti he agacim öyle fazla özenmeyin börtüye böceğe sen git lvl kas ondan sonra zaten senin hayvana kimse dokunmaya cesaret edemicek!!! Bu arada mevlütünü ne zaman yapıyon! zuhaha
  • He he caktirmayin ilk seferde ben de bi acemilik edip ilk kurdumu birakmistim sona yerinde yeller esiyodu Ama sona anladimki kurt murt yalan is
  • kurt görevi cok kolay gidip yap bitane daha ne olcak 20 taen spider öldrüyosun onda sonra 9 soruluk bi test.görevi alamk için gludindeki pet menegerle konuşun o size hangi havyanı keseceniz sölicektir human char ile yaptım talkin island waleyde 20 taen spider kestim sora tesi yaptım aldım kurtu.5 dk içinde ölü kurdu reslemessen ebediyen colarını kaybediosun
  • aynen öle oyuna yeni başlayanlar görüyolar böle millet kurtla köpekle eşekle geziyo kimisi dinazora binmiş kimisi uçuyo özeniyo bunlar zamanla hiçbisey oldugunu anlıcan onların arkadaşım sen lvl 80 ol elinede +16 weapons unu koy ne kedi kalır ne köpek kalır alyına isyan bu işler böle keserim abi!!!!
  • yavas kes beeeeeeee karsina +25 donate ciktimi geri vites hehehe veya hero
  • arkadaşım canım benim onları ben oyuncu olarak saymıyorum hani tekbir hani tedbir bas parayi 80 lvl acc bidaha bas +25 silah yerim ole işi biz burda 76 lvl yapana kadar ebemiz ikiliyo adamlar parayla saadet yaşıyolar olmazzzzz keserim abi !!!1
  • PvP? 1 VS 1 GEL
  • lan senin pvp yapcak carin mi var olum gecen kirdin silahlarini patlattın be olum ya elinle mi oldurucen beni hehehhehe
  • sende cokmu var +16 ya 17 basmayi deneyen tek insan modeli gerci bende dusk shild patlattim ama hic dilse 16 dildi
  • olum sende biliyon +16 basmayi biliyoz olayi kesfettik ama enescim maksat 16 lari 17 -18 - 19 yapip bu oyun üzerinden satmak hep gm mi para kazancak bizde donate yapalım yaww el altından ama gm duymasın :))) zu hahaha yaşaşın kötülük

yaptıgım 16 lari sen biliyosun her grade im 16 idi d,c,b,a,s

• beyler su + basma konusunda bilgi almam mumkunmu acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.