Bildirim
arkadaşlar koxper resimlerini çekip bu konuya atın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkez kendi Fotosunu koysun o zaman. 1474 dönemi oyunun çoğu kesimini bozdu -
quote:
Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe
Herkez kendi Fotosunu koysun o zaman. 1474 dönemi oyunun çoğu kesimini bozdu
+1050151651650561 -
-
bence bu şekilde iyi pos kasamassın daha iyi konular aç -
-
ben elimle kendi emeğimle zar zor 62 warrior kastım şimdi kasmaya slot bulamıom kesebilecegim en büyük hayvanda bile koxp parti var bıktım artık bunlara bir önlem alınsın istiorum.Moradonda worm kesiom artık :S -
quote:
Orjinalden alıntı: koray_58
ben elimle kendi emeğimle zar zor 62 warrior kastım şimdi kasmaya slot bulamıom kesebilecegim en büyük hayvanda bile koxp parti var bıktım artık bunlara bir önlem alınsın istiorum.Moradonda worm kesiom artık :S
zamanında seninde koxp kullanmadığını nereden bilebiliriz ?
koxp herkezin kendi kararıdır isteyen kullanır istemeyen kullanmaz -
-
-
ben kullanmadım kullanmamda ama KOXPun cezası var benim derdim adamlarla deil kasmak istediğimde bos slot bulamıorum bu yüzden actım bu konuyu herkes kendi işini yapsın bulasılılık cıkarmısn. -
quote:
Orjinalden alıntı: koray_58
ben kullanmadım kullanmamda ama KOXPun cezası var benim derdim adamlarla deil kasmak istediğimde bos slot bulamıorum bu yüzden actım bu konuyu herkes kendi işini yapsın bulasılılık cıkarmısn.
sen şuan kendi işinimi yapıyosun forumda koxperlerin resimlerini koyunca işini yapmışmı sayıyosun ?
k2 nin resmi sitesinde bunun için bölüm açıldı oraya koy enazından işe yararsın . -
nabacanız sğır belgeseli fln mı cekceniz -
ben onun arkadaşıyım merak etmeyin orayada koyduk ben mage kullanıyom hrpyde slot bulamıyom -
çekersek sayfa yetmez çook koxper war. -
quote:
Orjinalden alıntı:FREDDY80
ben onun arkadaşıyım merak etmeyin orayada koyduk ben mage kullanıyom hrpyde slot bulamıyom
onun bu forumdaki 2. accı olmayasın -
quote:
Orjinalden alıntı: FREDDY80
ben onun arkadaşıyım merak etmeyin orayada koyduk ben mage kullanıyom hrpyde slot bulamıyom
bence sen onun arkadaşı değilsin
konuyu açanın ta kendisin -
Demek ki bu kadar üzerine alındığına göre sende diğerleri gibi koxp kulanıyorsun.
Emeğinle kas her zaman için rahat olur.
Bide düzgün konuş bu forumda tmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X