Şimdi Ara

Arkadaşlar Keçiörenden-SİNCAN FATİH ANADOLU LİSESİ'ne en hızlı nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aktepe/Keçiören'de oturuyorum. Sınav giriş yerim SİNCAN FATİH ANADOLU LİSESİ.Dolmuşlarla,otobüslerle SİNCAN FATİH ANADOLU LİSESİ'ne en kısa sürede nasıl gidebilirim?
    Cevaplayanlar tşklr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 23 Mart 2012; 12:04:02 >

• Üstad Dolmuşla Ostime gel ostım metrosunu sor hemen karsısında sincan dolmuşları beklıo bırıne bın yakınlarında ındırır senı en kısa yol bu sanırım
  • up
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Üstad Dolmuşla Ostime gel ostım metrosunu sor hemen karsısında sincan dolmuşları beklıo bırıne bın yakınlarında ındırır senı en kısa yol bu sanırım

aynen. ostimde inince metro durağının batısında büfe var. onun önünden kalkıyor. şoföre söylersen, 100-150m ötesinde indiriyor. ondan sonra sora sora bulursun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

quote:

Üstad Dolmuşla Ostime gel ostım metrosunu sor hemen karsısında sincan dolmuşları beklıo bırıne bın yakınlarında ındırır senı en kısa yol bu sanırım

aynen. ostimde inince metro durağının batısında büfe var. onun önünden kalkıyor. şoföre söylersen, 100-150m ötesinde indiriyor. ondan sonra sora sora bulursun zaten.

Peki ulus -sincan nasıl olr?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

quote:

olmaz. olunası en kısa yol bu. niye farklı rota deniyorsun ki? en iyi yol, bildiğin yoldur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler dolmuş + taksi yapacagım.15 lirayı geçmemesi lazım.
    Yardımınıza ihtiyacım var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

quote:

olmaz. olunası en kısa yol bu. niye farklı rota deniyorsun ki? en iyi yol, bildiğin yoldur.

Üstad okula ulaşmam 1 saatimi aldı.Ve başım fena ağrıdı:(
    Sınav günüde böyle olursa çok kötü olr:(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.