Şimdi Ara

Arkadaşlar kazmalık yaptım bi baksanız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem toplarken cpu'nun üzerine soğutmayı tam oturtamadım ve macun dağıldı baya bende cooker master macunun yanında gelen temizleme beziyle cpu'nun üzerini ve soğutma blokunu sildim ama pinlere dahi gelmiş macun pinleri gözlüklerde kullandığımız bez ile iyici sildim yamultmadım ama az kaldı gibiydi aralarda onlar çıkmadı bende sistemi öyle kurmak zorunda kaldım şu an sistem sorunsuz çalışıyor ama ilerde sorun çıkarabilir mi çıkarırsa ne olur sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Macun gümüş bazlı veya metal içerikli değilse sorun olmaz. Saf alkol ile diş fırçası vasıtasıyla temizleyebilirsin. Biraz uğraştırır ama gayet iyi temizlenir.

Ayrıca sistemi kullanıyorum demişsin büyük ihtimalle macun metal içerikli değil. Olsaydı zaten şuana kadar kendini belli ederdi. Dipnot : Macun sürülmesi ve uygulanma işlemi küçümsenecek bir işlem değildir. Bu tip durumlarda anakart, işlemci ve bilgisayarın diğer parçaları yanma ihtimali çok yüksektir.
  • Hocam ince tabaka şeklinde sürmeye dikkat et diğer seferlerde.
  • Birşey olmaz herhalde. Bir dahaki sefer dikkatli olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceann Capall

Macun gümüş bazlı veya metal içerikli değilse sorun olmaz. Saf alkol ile diş fırçası vasıtasıyla temizleyebilirsin. Biraz uğraştırır ama gayet iyi temizlenir.

Ayrıca sistemi kullanıyorum demişsin büyük ihtimalle macun metal içerikli değil. Olsaydı zaten şuana kadar kendini belli ederdi. Dipnot : Macun sürülmesi ve uygulanma işlemi küçümsenecek bir işlem değildir. Bu tip durumlarda anakart, işlemci ve bilgisayarın diğer parçaları yanma ihtimali çok yüksektir.

Cooler master macun kullandım şu an sıkıntı yok ama ilerde olma ihtimali var mı?

• Termal macununuz silikon tabanlıymış zaten yoksa cpu ve anakartı elinize alırdınız:)

Termal macunu işlemcinin göbeğine minik bir miktar sürülmesi kafi.
    Kendisi yayılıyor zaten uğraşmaya gerek yok.

• Arkadaşlar meraktan soruyorum pinlerin üzerine herhangi ni şekilde sıvı dökülürse geri dönüşü varmı ve ne yapılmalı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an sıkıntı çıkmadı ilerde çıkar mı baya kafama takıldı?

• 10 tl kontakp sprey alın sockete boşaltın ve sıvının aüağıya akmasını sağlayın...
  • sentetik tiner işini görücektir elektronik devre temizlemede kullanılır yinede bir araştır contract spreyde kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.