Şimdi Ara

arkadaşlar kazıklandımmı bi bakın lütfen şuna :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim msi mega stick 128 mb mp3 playerım vardı.. kulaklık girişi bozuldu.. garanti içindeydi.. teknik servise gitti sanırım yapamadılar.. ve 45 gün geçti ben ya piyasada varsa aynısını yada parasını iade etcekler diye biliyodum ama bana kendi bilgisayarcım creative muvo tx 128mb verebilceklerini söledil ve para iadesi yapamayacağını söledi aldıığım bilgisayarcı..

bu durumda yaptıkları şey doğrumu??

yani bana muadili olan başka bi player verebeilirlermi eğer böyle olmuyosa (msi mega stick 128 de piyasada yoksa) bana paramı iade etmeleri gerekmiyomuydu??

neden böle diyosun diyebilirsiiz.. çünkü ben başka player istemiyorum.. eğer aynısı yoksa piyasada (ki yok) ben paramın bana geri verilmesini istiyorum.. bunu istemyezmiyim.. hakkım varmı böyle birşeye?

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 18 Ocak 2006 13:49:53 >

• Tüketici haklarını iyi bilmek lzm bu işin içinden çıkabilmek için
  • http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfano=952

Sana en yakın tüketici derneğine gidip ihtarname çektirebilirsin. Yinede karşı taraf anlaşmaya yanaşmazsa tüketici hakem heyetine başvuracaksın. Büyük ihtimalle senin lehine sonuçlanır. Bunları satıcıya uygun bir dille anlat kendisinin zararlı çıkacağını söyle veya birisi söylesin. Sonuç alamazsan icraata başlarsın.
  • Sanırım böyle bi hakkın var. Zannedersem 30 gün içersinde yapmaları gerekiyor. Yapamazlarsa aynısı veya muadili bi< ürünle değiştirme ve ayrıca paranı geri alma hakkın var sanırım.Ama sen gene de iyice bi öğren.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfano=952

Sana en yakın tüketici derneğine gidip ihtarname çektirebilirsin. Yinede karşı taraf anlaşmaya yanaşmazsa tüketici hakem heyetine başvuracaksın. Büyük ihtimalle senin lehine sonuçlanır. Bunları satıcıya uygun bir dille anlat kendisinin zararlı çıkacağını söyle veya birisi söylesin. Sonuç alamazsan icraata başlarsın.

+1
  • Seçim hakkı senindir, ya paranı istersin ya müdahil ürün seçersin, paranı vermemezlik yapamaz.
  • tşkler arkadailar bombasınız !! çok çok saolunn.. paramı geri almayı itiyorum çünkü ben alete 180 milyon verdim ve bana verecekleri alet. gerçi ucuzluyo ama 143 milyon.. zaten her mp3 playerı beğenemem ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar bi yardım lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya paranı verecekler yada

aynısın vermek zorundalar...

git dağıt orayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

ya paranı verecekler yada

git dağıt orayı...

• faturanı ve garantiye verirken sana verdikleri belgeyi al ve Dükkanın bağlı olduğu belediye ye git orda Tüketici heyeti olması lazım ordan gerekli şikayeti yapabiliyosun böle oluyodu diye hatırlıyorum sen yinede bir tüketici haklarını oku derim. Tüketici hakları;
    http://www.kahramanmaras.pol.tr/TuketiciHaklari.asp

fazlasını googlede arayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 18 Ocak 2006 18:13:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagorx

quote:

Orjinalden alıntı: fazlikazak

ya paranı verecekler yada

git dağıt orayı...

• 3 ay ugrasirsin yanlız haberin olsun sonucunda alirsin parani buyuk ihtimalle tuketici haklarina basvur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.