Şimdi Ara

Arkadaşlar kas yapmak var ya çok önemli ve etkili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda karı kız olmadığından ve çoluk çocuk olduğundan profil fotosu kullanmanın bir anlamı yok.

Yıllardır body yapan biriyim. 1.86 boyda 96 kiloda %11-12 yağ oranında 47 cm kolum var.

Şimdi öncelikle profil fotoğrafıma kaslı halimi koyduğumda, kullandığım iki sözlükte takipçi sayım o kadar arttı kı. Bir de satranç sitesindeki takipçiler de arttı. Satranç sitesinde iki hesabım var, birinde kaslı profil fotosu, diğer profil fotoğrafsız ve profil fotoğrafsız olanda 1 takipçi bile yokken, kaslı olduğum profil fotosunda 70'e yakın takipçi oldu.

O uzun zamandır kullandığım iki sözlüğün birinde, profil fotosu zaten hep kullanıyordum ve 110 takipçiyi geçti. Diğerinde kullanmıyordum hadi bi koyayım dedim, 1 haftada 3-4 takipçiden 25 i geçti şaka gibi.

Ve salonda zaten tanrı modundasınız her gelen abi o kolları nasıl yaptın, kaç sene çalıştın, salonda çalışan kızların gelip sürekli bir hareket sorması.

Kısacası etkisi muazzam.

Ama ben de bir asosyalim, benim yerimde başka biri olsa, her gün buraya fotoğraf koyar görmemiş gibi ama ben bunları çoktan aştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 14 Aralık 2017; 12:32:2 >

• Katılıyorum ama kaslı olmak da zor. Mesela kapılardan yan geçemiyorum omuzlarım sığmıyor. Sabah uyandığımda yataktan kalkıp yere basınca yanlışlıkla zemini deldim alt kata düştüm :( kız arkadaşıma sarıldım geçen gün 5 kaburgası kırıldı. Çok zor gerçekten keşke Kas yapmasaydım :(
  • ferrariye tüp taktıran adam gibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezahakeza kullanıcısına yanıt
    Ferra'yi tüp taktıran değil de aslında gerçek yaşamda "Ferrari'nin olsa üstünü örter misin" diyenler var ya işte ben örtenlerdenim.

Bu sporun bilinmeyen kısmı da yarattığı kötü psikoloji, travma, depresyon ve agresiflik. Çünkü sürekli diet halinde olduğundan, serotonin salgılatacak ve sana mutluluk verici yiyecekleri, besinleri tüketemiyorsun özellikle yağlar.

bulunduğun form yüzünden insanlardan tiksinme boyutuna geliyorsun, duygu durumun çok dengesiz oluyor bir gün çok sinirliyken bir gün ağlamaklı oluyorsun çok ayrı ve derin tartışmalı bir konu. Herkeste olmayabiliyor, asosyal olmamın sebebi aslında bundan kaynaklı. insana tahammülüm yok, uzak duruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 14 Aralık 2017; 12:46:0 >
  • Hangi salon isim ver dövmeye gelcem

• 96 kiloda 11 yağ çok sıkı bir diyetiniz vardır herkesin başarabileceği birşey değil ama bence de çikolatası pastası ekmeğinde hayat yok hayat diyetleri takip ederken güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum ama kaslı olmak da zor. Mesela kapılardan yan geçemiyorum omuzlarım sığmıyor. Sabah uyandığımda yataktan kalkıp yere basınca yanlışlıkla zemini deldim alt kata düştüm :( kız arkadaşıma sarıldım geçen gün 5 kaburgası kırıldı. Çok zor gerçekten keşke Kas yapmasaydım :(

• Şuan o formunda değilsin yalan söyleme.

Sporu bırakmak zorunda kaldım diye konular açıyordun.

Ama haklısın kas çok önemli , ben 4.5 yıldır natural yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de spora başlamam lazım
  • no ss no guven.. yas kac? 96 kilo yuzde 11 yag orani.. very interesting...

86dan 67.5a indim ben 16% yag...
    zaten kasli insanlar bana igrenc geliyor... hafif kasli vucut iyidir onun disinda tiksinc bence kizlar da oyle buluyor zaten...
  • foto koy joeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

no ss no guven.. yas kac? 96 kilo yuzde 11 yag orani.. very interesting...

86dan 67.5a indim ben 16% yag...
    zaten kasli insanlar bana igrenc geliyor... hafif kasli vucut iyidir onun disinda tiksinc bence kizlar da oyle buluyor zaten...

kası iğrenç buluyorlar , ahahahahahahaha

Herkes kendinde olmayan şeyi yerden yere vuruyor , ciddi anlamda acınası bir durum

Yav he he

• yazik... hayatinda kizla konusmamis tabi... o da olur bir gun... uzulme kucuk ergen...
  • O kadar kası yaptın ne işine yaradı? Estetikten başka? Üzerine dövüş sanatı öğrensen çok süper olursun. Önemli olan o vücudunu kullanabilmek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

yazik... hayatinda kizla konusmamis tabi... o da olur bir gun... uzulme kucuk ergen...

Ahahaha

HAYKIRIYORUM HAHSHSHS

• Onların çoğu geydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Onların çoğu geydir.

gormus gecirmis birisin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Onların çoğu geydir.

gormus gecirmis birisin herhalde

Buralarda harcanıyorsun.
  • Silah çeksem napabilir moruQ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.