Arkadaşlar laptopumun herhangi bir sorunu yok ama acaip ısınıyor everestten bakıyorum
65 derece ekran kartı 60 derece işlemci oyundada 80 85 i buluyor 2 ay evvelinde max ekrankartı 65 70 derceye geliyordu neden boyle oluyor laptopun altı hava alıyor iki tarafına kitap koydum ama nafile öneride bulunun napayım?
aynı durum bende var ....
marka nedir ?
Ye kurtul
hp compaq presario cq50 110tr modelli hay almaz olaydım.
Hp artık laptop uretmesin bence gold exa kime sorduysam urunden cok sikayet aldıklarını soyluyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: basbayraka
Arkadaşlar laptopumun herhangi bir sorunu yok ama acaip ısınıyor everestten bakıyorum
65 derece ekran kartı 60 derece işlemci oyundada 80 85 i buluyor 2 ay evvelinde max ekrankartı 65 70 derceye geliyordu neden boyle oluyor laptopun altı hava alıyor iki tarafına kitap koydum ama nafile öneride bulunun napayım?
Sıcaklık değerlerin çok anormal değil. Elektrikli süpürgeyle hava çıkışının olduğu bölgeyi bir çek. Toz-topak doluşmuş olabilir. Ama tekrar ediyorum, sıcaklık değerlerinde çok fazla anormallik yok. Takılmana bak.
evt o sıcaklık değerleri normal sayılır laptop için kı benimkinin ben 100 u gördüğünü bilirim ama sorna içini açıp fanı temizledim şimdi 70 lerde seyrediyor....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme