Şimdi Ara

Arkadaşlar Jenga ile Jenga Plus farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kangurumdan Jenga Plus aldım ancak üstünde Pluıs gibi bir ibare bulunmuyor.Plus mı değil mi nasıl anlayabilirim?

• +
  • Sanırım sadece dış kutusu. Metal muhabbeti... Hasbro'ya mail attım gene ama başka birşey var mı diye? Bende merak ettim çünkü.
  • varmı bi farkı?? metal kutu sanırsam bitek
  • Keşkew almasaydın bi süre sonra sıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak1039

Keşkew almasaydın bi süre sonra sıkıyo.

sıkıyomu cidden ne kadar sonra sıkarki zevkli görünüyo birde 25 lira mı ne fazla pahalı değil
  • 1kere oynadık sonra sıkıldım öyle duruyor:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç alma iptal et be kule falan yapıyom artık
  • ciddi mi ya tırstırdınız valla ne güzel heveslenmiştim
  • Yok ya en fazla 5 gün sürer sonra bıktırır sen maket yap pek sıkcı deil karfur 'da 20 ye büyük yapıtlar var çin seddi camiiler fln :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak1039

Yok ya en fazla 5 gün sürer sonra bıktırır sen maket yap pek sıkcı deil karfur 'da 20 ye büyük yapıtlar var çin seddi camiiler fln :)

vaz geçtim o zaman almaktan sağolun
  • Önemli diil
  • bende düşnüüyorum almayı ek değilde arkadaş ortamında oynarkendemi sıkıyor hocam?
  • sıkıyor mu? la adamı vazgeçirmişsiniz yahu.. bari hediye etseydin arkadaşa da hevesini çıkarsaydı hiç olmazsa. ben de almayı düşünüyorum bakalım ama şu plus meselesi kafamı karıştırdı benim de.. :)
  • mrb arkadaşım bende jenga plus var hani bu kutulu olanlardan hediye geldi bana.. 49 tl ye alınmış orjinal hasbro lisanslı ... eğer almak istersen 32 tl ye verebilirim.. bu fiyata bulmazsın plus almak istersen görüşürüz...
  • Ben de aldım ama kutusunda duruyor öyle. Hem de taa Amerika'dan getirdim. Sanki Türkiye'de yoktu
    Ben de mi satsam ne?
  • Çok sevdiğim bir oyun læ jenga, neyi sıkıyor?
  • Bir iki yorumla neden karar veriyorsunuz ki? Olayı kendinize göre yorumlayın. Örneğin benim ufak oğlum var, onun el beceri için çok güzel bir oyun. Hem birlikte oynarız hem de gelişime faydalı olur.

Bu açıdan güzel bir oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.