ciddi mi ya tırstırdınız valla ne güzel heveslenmiştim
Yok ya en fazla 5 gün sürer sonra bıktırır sen maket yap pek sıkcı deil karfur 'da 20 ye büyük yapıtlar var çin seddi camiiler fln :)
quote:
Orijinalden alıntı: Safak1039
Yok ya en fazla 5 gün sürer sonra bıktırır sen maket yap pek sıkcı deil karfur 'da 20 ye büyük yapıtlar var çin seddi camiiler fln :)
vaz geçtim o zaman almaktan sağolun
Önemli diil
bende düşnüüyorum almayı ek değilde arkadaş ortamında oynarkendemi sıkıyor hocam?
sıkıyor mu? la adamı vazgeçirmişsiniz yahu.. bari hediye etseydin arkadaşa da hevesini çıkarsaydı hiç olmazsa. ben de almayı düşünüyorum bakalım ama şu plus meselesi kafamı karıştırdı benim de.. :)
mrb arkadaşım bende jenga plus var hani bu kutulu olanlardan hediye geldi bana.. 49 tl ye alınmış orjinal hasbro lisanslı ... eğer almak istersen 32 tl ye verebilirim.. bu fiyata bulmazsın plus almak istersen görüşürüz...
Ben de aldım ama kutusunda duruyor öyle. Hem de taa Amerika'dan getirdim. Sanki Türkiye'de yoktu Ben de mi satsam ne?
Çok sevdiğim bir oyun læ jenga, neyi sıkıyor?
Bir iki yorumla neden karar veriyorsunuz ki? Olayı kendinize göre yorumlayın. Örneğin benim ufak oğlum var, onun el beceri için çok güzel bir oyun. Hem birlikte oynarız hem de gelişime faydalı olur.
Bu açıdan güzel bir oyun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme